mega888 Ангелски танц – музика за релаксация и медитация

Ангелски танц – музика за релаксация и медитация

Ангелски танц – музика за релаксация и медитация

Пълно заглавие: „Ангелски танц“

Музика, аранжимент и изпълнение: Сал Ракели

Цена: 12 лв. при покупка на място в издателството

Цена с доставка (куриер и наложен платеж): 15 лв.

Цена в търговски обекти: 15 лв.

Разгледай Поръчай

Описание:

Музиката на този диск представлява съзнанието на ангелското царство и небесните светове. Посланието, което ангелите ни носят, е много просто. Ключът към проявлението на Рая на Земята е да служим безсебично и да бъдем пример за по-добър начин на живот – живота, който Христос е показал преди две хилядолетия.

Учителят ни каза, че можем да вършим Неговите дела и дори по-големи, ако внимателно оставим настрана своето его и повдигнем вибрациите си до Божественото Съзнание. Това можем да постигнем, като създадем красива среда, като се потопим в ученията на истината и простим на себе си, когато сгрешим. Като се освободим от осъждането и приемем себе си и другите такива, каквито сме. Като осъзнаем, че сме създадени по образ и подобие на нашия Творец и че всяко същество, голямо или малко, е обичано от Бог и заслужава да бъде част от Небесното Царство.

Музиката на този диск е създадена, за да ви помогне да се свържете със своята Божествена Същност, вашето вътрешно съвършенство, за което ангелите идват да ни напомнят с любов. Големите класически композитори са били „докоснати от ангели“ и са били вдъхновявани да сътворят велики симфонии. В действителност всеки един от нас е участник в симфонията на живота и Бог би бил незавършен без който и да било от нас.

Нека Мирът да бъде с вас по пътя ви.

Сал Ракели

 

 

 

 

 

 

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *