Бюлетин

Facebook

Земята се пробужда. Пророчества 2017 - 2030 г.

Книгата можете да поръчате по следните начини:

  • С куриер и наложен платеж. Цената на една книга заедно с доставката с наш куриер е 20 лв. При поръчки на две или повече книги на Издателство Възнесение се предвиждат отстъпки. Моля попълнете формата за поръчка по-долу. В полето „Коментар“ укажете броя книги и друга важна информация, която трябва да знаем за доставката.
  • По пощата и с пощенски запис. Моля изпратете пощенския запис на адрес: София 1000, ул. „Д-р Г. Вълкович“ 6, на името на Лазарина Илиева Димитрова. В пощенския запис уточнете името на книгата и броя книги.
  • Поръчки с доставка извън България. Пратките се заплащат предварително, след като бъдат уточнени разходите. Моля попълнете формата за наложен платеж по-долу. В полето „Коментар“ укажете броя книги и друга важна информация, която трябва да знаем за доставката. След уточняване на разходите ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение и банкова сметка, на която трябва да преведете сумата, преди да бъде изпратена книгата.

Книгата можете да намерите във веригите книжарници Хеликон, Ciela и др.

За повече информация можете да ни позвъните на тел.: 02/ 986 75 09, 0876 809 609 или да ни изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

 

Форма за поръчка чрез куриер и наложен платеж

Моля, изчакайте!
Име
 
Фамилия
 
Адрес за доставка
 
Град
 
Пощенски код
 
Телефон
 
E-mail
 
Коментар
 
Обратно
Име *
Фамилия *
Адрес за доставка *
Град *
Пощенски код *
Телефон *
E-mail *
Коментар *
  Задължителни полета