mega888 За автора – Долорес Кенън

За автора – Долорес Кенън

Долорес Кенън е регресивен хипнотерапевт и изследовател на парапсихичното, документиращ „изгубеното“ знание. Родена през 1931 г. в Сейнт Луис, щата Мисури, тя завършва образованието си и живее в Сейнт Луис до 1951 г., когато сключва брак с военен от флота. Следващите 20 години прекарва в пътувания по целия свят като типична съпруга на военен от флота. През 1970 г. съпругът ѝ е освободен като ветеран инвалид и те се оттеглят да живеят сред хълмовете на Арканзас. Тогава тя започва кариерата си на писателка и започва да продава статиите си на различни списания и вестници. Занимава се с хипноза от 1968 г. и из­ключително с терапия на минали животи и регресии от 1979 г. Изучава различните методи на хипноза и разработва своя уникална техника, която ѝ позволява да из­влича информация от клиентите си по най-ефективен начин. Впоследствие Долорес преподава своята уникална техника за хипноза по целия свят.

През 1986 г. разширява изследванията си и към сферата на НЛО. Провежда полеви проучвания на предполагаеми кацания на НЛО и изследва житните кръгове в Англия. По-голямата част от трудовете ѝ в тази сфера представляват свидетелства на предполагаеми отвлечени, разказани под хипноза.

Долорес е международен лектор, изнасящ лекции по всички континенти на света. Седемнадесетте ѝ книги са преведени на над двадесет езика. Участва в радио и телевизионни предавания с аудитории по целия свят. Статии за/от Долорес се появяват в няколко американски и международни списания и вестника. Долорес е първата американка и първата чужденка, получила наградата „Орфей“ в България за най-голям напредък в изследването на парапсихичните феномени. Получава награди за изключителен принос и цялостни постижения от няколко организации по хипноза.

Долорес Кенън почива на 18 октомври 2014 г.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *