mega888 Истинската история на Земята

Истинската история на Земята

Истинската история на Земята

Заглавие: „Истинската история на Земята“

Автор: Сал Ракели

Издател: Възнесение ООД, 2015 г.

Страници: 400

Изчерпан тираж.
Очаквайте книгата в електронен вариант.

 

 

 

Разгледай Поръчай

Описание на книгата

Добре дошли в „Истинската история на Земята“. Няма да намерите тази информация в часовете по история в училище или университета. Всъщност т.нар. „управляващи сили“, които изглежда контролират образованието на тази планета, определено НЕ искат да имате тази информация.

Казват, че знанието е сила. Целта на тази книга е да ви даде сила да живеете пробуден живот, изпълнен с творчество и състрадание. Познанието за това как и защо нещата са такива, каквито са на Земята, ни дава силата да направим ефективни промени, както вътре в себе си, така и в света.

Ако сте физик, биолог, археолог, антрополог или икономист, тази книга вероятно ще постави на изпитание и най-дълбоките и най-съкровените ви представи за реалността. Благодарение на Интернет, идеите, представени тук, могат да бъдат проучени и изследвани задълбочено и авторът ви насърчава да го направите.

Тази книга изследва няколко задълбочени въпроса, които са измъчвали човечеството открай време, включително вечните въпроси „Защо има толкова много страдание на Земята?“ и „Как да се измъкнем от самоналожения си затвор на негативни мисли и вярвания?“.

Ще отговорим също и на въпроса как сме се озовали на тази малка планета в края на една средностатистическа галактика, с нашата смесица от расови и етнически характеристики, езици и културни обичаи. Ще отправим предизвикателство към някои „свещени крави“, в т.ч. убеждението, че човекът е еволюирал от маймуната, както и идеята, че това е най-напредналата цивилизация, съществувала някога на Земята (и двете – погрешни предположения). Призоваваме ви да държите ума си отворен, докато четете тази книга. Не приемайте и не отхвърляйте сляпо нищо от онова, което се твърди в нея. Няма как да придобиете по-голямо познание или мъдрост, ако държите ума си затворен. Опитвали ли сте някога да налеете течност в затворен съд?

Затова, скъпи читатели, затегнете коланите и отворете книгата за едно прекрасно пътешествие!

Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *