Въпроси и отговори със Сал Ракели

Какво е влияние оказват 5G технологиите върху човека? Ще се предотврати ли мащабен военен конфликт в Близкия Изток? Какво се случва на този етап на Земята? Как да разпознаем знаците от отвъдното? Какво можем да направим за собственото си духовно развитие в бурните промени на планетата?

Вълнуват ли Ви тези и други подобни въпроси, на които нямате отговор или искате да чуете още една гледна точка?

На 17 октомври от 19:00 ч. в София ще можете да зададете своите въпроси на американския лечител, ясновидец и канал Сал Ракели и неговите духовни водачи – Основателите. Автор на поредица от книги за истинската история на Земята и настоящите изменения в личностен и планетарен план, Сал е посветил живота си в служба на човечеството в периода на прехода към Новата Златна епоха на Земята, напътстван от своите духовни водачи от по-високите измерения.

Форматът на беседата е "въпроси и отговори" – можете свободно да задавате въпросите, които Ви вълнуват, стига те да са значими за повечето хора. Беседата ще завърши традиционно с медитация, водена от Сал в негов съпровод на пиано.

По време на престоя си в София Сал ще проведе и индивидуални срещи, на които можете да задавате и въпроси от лично естество.

КОГА: 17 октомври (четвъртък) от 19:00 ч.

КЪДЕ: Зала 2 на Съюза на архитектите в България, ул. Кракра 11 в София.

ВХОД: 20 лв. Входът се заплаща на мястото на събитието, както и в Здравен център „Дар“.

Повече информация на тел. 02/ 986 75 09 и моб. 0876 809 609.

Организатор: Асеншън Ивентс

Сал ще проведе и първите две нива на своя професионален терапевтичен курс „Изцеление на времевата линия“. Първото ниво ще се състои на 19-20 октомври, а второто – на 26-27 октомври. Вижте повече тук.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *