Сал Ракели гостува в България

Известният американски автор, духовен учител, лечител и ясновидец – Сал Ракели – ще посети България през октомври 2017 г. Той ще проведе лекции и лични консултации в четири града в страната – София, Пловдив, Бургас и Казанлък, както и два семинара – в София и Пловдив.

Датите на лекциите и семинарите са предварителни и могат да претърпят промени. Препоръчваме ви да следите сайта периодично и да се абонирате за нашия бюлетин (вляво), за да ви известим за всички новини и промени.

 

График на лекциите

- Казанлък: 7 октомври (събота)

- Бургас: 10 октомври (вторник)

- Пловдив: 12 октомври (четвъртък)

- София: 19 октомври (четвъртък)

Повече за лекциите можете да прочетете тук.

 

График на семинарите

- Пловдив: 14 октомври (събота) на темите „Изцеление на кармичните договори и споразуменията между душите“ и „Свободна воля и предопределение“

- София: 21-22 октомври (събота и неделя) на темите  и „Изцеление на кармичните договори и споразуменията между душите“ и „Свободна воля и предопределение“

Повече за семинарите можете да прочетете тук.

 

График на личните консултации

Личните консултации се провеждат в дните около лекциите. За повече информация вижте тук.

По време на всички лекции и семинари ще бъдат налични всички книги и дискове с музика и медитация на Сал Ракели с намаление.

За повече информация и записване за семинари и лични консултации със Сал Ракели можете да ни позвъните на тел.: 02/ 986 75 09 и моб.: 0876 809 609, както и да ни пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Очакваме ви!

Организатор: Асеншън Ивентс

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *