Сал Ракели в София 2018 г.

Световноизвестният американски автор, духовен учител, лечител и ясновидец, Сал Ракели, ще гостува в София през септември и октомври 2018 г. Той ще проведе лекция, лични консултации и няколко курса на различна тематика.

 

Лекция

На 20 септември (четвъртък) от 19 ч. Сал Ракели ще говори по темата за развитието на психичните способности, която ще бъда подробно разгледана на едноименния семинар на 22 септември (събота). Ще имате възможност да задавате въпроси. За лекцията не се изисква предварително записване.

Повече за лекцията можете да прочетете тук.

 

Курсове

  • Развитие на психичните и интуитивните способности

На 22 септември (събота) Сал Ракели ще проведе курса „Развитие на психичните и интуитивните способности“. Сал ще покаже различни методи и упражнения за развитие на телепатичните способности, както и настройки и активации, които да пробудят ясновидството и други способности.

Повече за курса можете да прочетете тук.

 
  • Изцеление на времевата линия – първо и второ ниво

На 29-30 септември и 6-7 октомври Сал Ракели ще проведе съответно първо и второ ниво на професионалния терапевтичен курс „Изцеление на времевата линия“. Основавайки се донякъде на психотерапията, регресията на минали животи, хипнотерапията и рифрейминга, този метод носи дълбоко и фундаментално изцелениe на различните аспекти на аз-а, включващи не само физическото, емоционалното и менталното ниво, но също и фините нива: астрално, етерно и каузално. Курсът е подходящ за лечители и терапевти, както и за хора, интересуващи се от личностно развитие и духовно израстване.

Повече за курса можете да прочетете тук.

 

Лични консултации

Личните консултации ще се проведат в периода 25 септември - 12 октомври.

За повече информация вижте тук.

 

За повече информация и записване за курсовете и личните консултации със Сал Ракели можете да ни позвъните на моб.: 0876 809 609, както и да ни пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Очакваме ви!

Организатор: Асеншън Ивентс

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *