Курс „Изцеление на времевата линия“

* Професионален терапевтичен курс на Сал Ракели

За втора поредна година световноизвестният лечител, ясновидец и духовен учител Сал Ракели (САЩ) ще проведе първите две нива на своя професионален курс „Изцеление на времевата линия“. Те ще се проведат на 19-20 октомври (първо ниво) и 26-27 октомври (второ ниво) в София.

Курсът е особено подходящ за лечители и терапевти при лечение на различни психоемоционални травми от миналото, включително от предишни животи. Основавайки се донякъде на психотерапията, регресията на минали животи, хипнотерапията и рифрейминга, този метод носи дълбоко и фундаментално изцелениe на различните аспекти на аз-а, включващи не само физическото, емоционалното и менталното ниво, но също и фините нива: астрално, етерно и каузално.

Курсът е отворен и за всички, които се интересуват от личностно развитие и изцеление на различни психоемоционални травми от миналото. Изцелението се случва още по време на курса в практиките между курсистите.

Завършилите получават сертификат за завършено ниво, което им позволява да работят с клиенти. Дори ако не възнамерявате да използвате тази техника като част от терапевтичната си практика, обучението ще ви даде ценни прозрения за дълбоките слоеве на подсъзнателния ум и емоции.

По време на курса ще придобиете опит както с групови, така и с индивидуални лечебни сесии и ще ви бъдат предоставени писмени материали, които ще ви подпомагат в самостоятелното практикуване на техниките.

Няма нищо, което да не може да бъде излекувано. Никаква болка, болест или заболяване не са прекалено големи за безграничната Любов и Състрадание на Бог. Единственият истински лечител е Божествената Любов. И все пак повечето от нас се затрудняват да се настроят или да поддържат високо ниво на Божествената Енергия в тялото си. Ежедневието ни често е изпълнено със стрес, задължения и ангажираност – дотолкова, че едвам намираме време да медитираме, да се молим и да размишляваме. Техниката „Изцелението на времевата линия“ ще ви помогне да се свържете с Божията Любов, която съществува дълбоко в собственото ви същество. Ще научите как да канализирате тази Любов по мощни и ефективни начини.

 

Необходимо ли е да сте ясновидци, за да участвате в този курс? Не, но трябва да сте интуитивни. Добрата новина е, че всички сме интуитивни и широко използваме своята интуиция, дори и да не го осъзнаваме.

Безценно помагало за курса е и книгата „Мистерията на времето“ на Сал Ракели, която полага теоретичните основи на тази техника и помага за пълноценното ѝ усвояването на практика.

Първото ниво на курса „Изцеление на времевата линия“ ще се състои на 19-20 октомври, а второто ниво за напреднали ще бъде на 26-27 октомври.

Курсът ще се състои в София в Здравен център „Дар“. Местата са ограничени.

 

Първо ниво

ДАТА: 19-20 октомври, от 9 до 18 ч.

МЯСТО: Здравен център „Дар“ в София

ЦЕНА: 400 лв.

 

Второ ниво

ДАТА: 26-27 октомври, от 9 до 18 ч.

МЯСТО: Здравен център „Дар“ в София

ЦЕНА: 400 лв.

 

За повече информация и записване: моб. 0876 809 609 и имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Цената на всеки курс се заплаща чрез капаро 100 лв. по банковата сметка на организатора:

Асеншън Ивентс ООД
IBAN: BG63FINV91501015919180
Първа инвестиционна банка АД
Основание: Курс ИВЛ 1 /или 2/ на Сал Ракели

Организатор: Асеншън Ивентс ООД

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *