Трите вълни души доброволци

04 декември 2018, 223 прочитания
Трите вълни души доброволци
През последните няколко години (2008 до 2010 г.) няколко пъти бях интервюирана в популярното радиопредаване „От бряг до бряг“. Участвала съм също така в „Проектът Камелот“ и други популярни интернет предавания. Също така от почти шест години водя свое собствено радиопредаване по BBSradio.com, което се излъчва по целия свят. Количеството електронни и обикновени писма, които получавам след всяко от тези предавания, е неве... Прочети още »

За самоубийството

10 юли 2018, 521 прочитания
За самоубийството
/Случай от регресия на минал живот/ Долорес Кенън: Как стоят нещата със самоубийствата? Клиент под регресия: Да, те са много трагични случаи, тъй като това наистина е една от най-тъжните истини, които съществуват. Просто няма думи, с които да се опише тази ситуация в нейната цялост. Самоубиецът трябва да достигне до разбирането за сериозността на онова, което е извършил. Тъй като тук имаме не просто нарушаване на договора, но и душевна... Прочети още »

Наслаждавайте се на мистерията

28 май 2018, 555 прочитания
Наслаждавайте се на мистерията
/Послание от Основателите/ Поздрави, възлюбени Творци. Ние сме Основателите. Както винаги за нас е удоволствие да бъдем с вас по този начин. Първо, бихме искали да ви поздравим, че упорствате в желанието си да разберете тази трудна тема. Темата за времето е пленявала умовете на множество философи, учени и теолози. Повечето души възприемат времето като даденост. То просто е тук или поне изглежда, че е тук. Има обаче и друг начин да глед... Прочети още »

Цялото време и пространство се съдържат във вечното Сега

02 май 2018, 478 прочитания
Цялото време и пространство се съдържат във вечното Сега
Възможно е да се „отдалечите“ и да видите цялата поредица на линейното време едновременно от нелинейна гледна точка. По този начин медиумите могат да „виждат“ минали животи и възможно бъдеще. Те просто разглеждат време-пространствения континуум от място, което се намира отвъд него. Поради тази причина те могат да виждат миналото, настоящето и множеството възможни и вероятни форми на бъдещето, които се създават от душите... Прочети още »

Новата книга „Мистерията на времето“ на Сал Ракели

23 април 2018, 663 прочитания
Новата книга „Мистерията на времето“ на Сал Ракели
Какво представлява времето? Възможно ли е пътуването във времето? Миналото може ли да бъде променено? Има ли някакво селение отвъд времето? Защо изглежда, че времето започва да тече по-бързо, когато започнем да остаряваме? Какво представляват безвремието и вечният момент СЕГА? Тази книга прави опит да отговори на тези и много други въпроси. Тя е съвместен труд на автора и неговите духове водачи Основателите, които обитават по-висши измерен... Прочети още »