Преодоляване на разсейването

05 април 2021, 110 прочитания
Преодоляване на разсейването
Тъй като над 99% от човечеството е във властта на ентропичните енергии, логично е да очакваме, че над 99% от всички дейности и събития на Земята водят до увеличаване на ентропията. С други думи, почти всичко ви разсейва по вашия път на центропията (пробуждане за по-високите измерения на съзнанието). Не казваме, че трябва да медитирате в пещера като някои йоги. Независимо къде живеете или колко спокоен е животът ви, ще има отвличащи ф... Прочети още »

Съзряването на Земята

23 август 2020, 1198 прочитания
Съзряването на Земята
Цялата Земя съзрява. Тя се променя от преобладаващо тримерна в четиримерна планета. В резултат човечеството преминава от вибрация в трета към вибрация в четвърта плътност. Всички форми на живот на и в Земята трябва да извършат тази промяна, за да останат тук. За да могат човешките същества да израстват и да еволюират до по-висши състояния, е необходимо основно пречистване. И точно на това ставаме свидетели днес в света. В много религиозни ... Прочети още »

Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина

09 август 2020, 740 прочитания
Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина
Според простата версия за вашето възникване от Божественото Съзнание вие сте излезли от „утробата“ на вашия Бог Отец/Майка като искри Светлина от седма плътност, наречени души. Според едно по-сложно, но също толкова вярно описание, вие сте излезли от Божественото Съзнание, спуснали сте се до Универсален Божествен Аз от 12-то ниво, след това сте се обособили в Индивидуален Божествен Аз от 11-то ниво, който по-нататък се е разделил н... Прочети още »

Земята вече е планета от 4-та плътност

28 юни 2020, 698 прочитания
Земята вече е планета от 4-та плътност
Започвайки от 21 декември 2012 г., преобладаващият начин на изразяване на Майката Земя е четвърта плътност. Това означава, че всички въплъщаващи се сега души трябва да приемат принципите на четвърта плътност на сътворчество, сътрудничество, хармоничен живот, уважение към околната среда, желание за израстване и еволюиране и възприемане на себе си като съзнателни същества, тръгнали по спиралата на еволюцията и възнесението. Душите, които са ... Прочети още »

Изгледите за мирна и за насилствена революция

07 юни 2020, 935 прочитания
Изгледите за мирна и за насилствена революция
При написването на тези редове десетина страни са в различен стадий на революция, мирна или не. Както може да се очаква, огромната част от проблемите, довели до бунтовете, са съсредоточени около благополучието на душите, живеещи в тези страни. В местата, където гражданите стават обект на т.нар. „мерки за икономически ограничения“ или където правата биват грубо потъпквани, обикновено се стига до бунтове. Така наречените „... Прочети още »