Съзряването на Земята

23 август 2020, 1071 прочитания
Съзряването на Земята
Цялата Земя съзрява. Тя се променя от преобладаващо тримерна в четиримерна планета. В резултат човечеството преминава от вибрация в трета към вибрация в четвърта плътност. Всички форми на живот на и в Земята трябва да извършат тази промяна, за да останат тук. За да могат човешките същества да израстват и да еволюират до по-висши състояния, е необходимо основно пречистване. И точно на това ставаме свидетели днес в света. В много религиозни ... Прочети още »

Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина

09 август 2020, 642 прочитания
Спускането в мрака – Историята за Първоначалната Причина
Според простата версия за вашето възникване от Божественото Съзнание вие сте излезли от „утробата“ на вашия Бог Отец/Майка като искри Светлина от седма плътност, наречени души. Според едно по-сложно, но също толкова вярно описание, вие сте излезли от Божественото Съзнание, спуснали сте се до Универсален Божествен Аз от 12-то ниво, след това сте се обособили в Индивидуален Божествен Аз от 11-то ниво, който по-нататък се е разделил н... Прочети още »

Земята вече е планета от 4-та плътност

28 юни 2020, 617 прочитания
Земята вече е планета от 4-та плътност
Започвайки от 21 декември 2012 г., преобладаващият начин на изразяване на Майката Земя е четвърта плътност. Това означава, че всички въплъщаващи се сега души трябва да приемат принципите на четвърта плътност на сътворчество, сътрудничество, хармоничен живот, уважение към околната среда, желание за израстване и еволюиране и възприемане на себе си като съзнателни същества, тръгнали по спиралата на еволюцията и възнесението. Душите, които са ... Прочети още »

Изгледите за мирна и за насилствена революция

07 юни 2020, 850 прочитания
Изгледите за мирна и за насилствена революция
При написването на тези редове десетина страни са в различен стадий на революция, мирна или не. Както може да се очаква, огромната част от проблемите, довели до бунтовете, са съсредоточени около благополучието на душите, живеещи в тези страни. В местата, където гражданите стават обект на т.нар. „мерки за икономически ограничения“ или където правата биват грубо потъпквани, обикновено се стига до бунтове. Така наречените „... Прочети още »

Преживяването на смъртта

26 април 2020, 617 прочитания
Преживяването на смъртта
„Клиент под регресия: Хората не бива да се страхуват от умирането. Смъртта не е нищо по-страшно от дишането. Умирането е толкова естествено и толкова безболезнено, колкото... премигването с очи. И при него се случва почти същото. В един момент се намираш в един план на съществуване, след което премигваш с очи, така да се каже, и вече си в друг план на съществуване. Става въпрос за физическото усещане, което имаш, и то е точно толкова без... Прочети още »