Добре дошли във времето на забързаност

* Из августовския бюлетин на Сал

Поздрави, Сътрудници на Светлината (Lightworkers). Ако не сте получили юлския бюлетин, то е защото нямаше такъв. Пътувам интензивно и просто нямах време за това. Макар че духовният ми аз има безкрайно време, енергия и творчески способности, човешката ми страна може само толкова, така че, сигурен съм, ме разбирате, особено онези от вас, които са свръх заети.

Време на забързаност

Има ли някой сред вас, четящите тези редове, който НЕ се чувства забързан. Или поне предизвикан? Това е великото време на пречистване, очистване и освобождаване от всичко, отнасящо се до старата епоха на Рибите, в подготовка за по-пророческите енергии на Водолея. Няма по-добро време от сега да имаме визия за бъдещето, едно светло бъдеще, изпълнено с любящи, състрадателни хора, живеещи и грижещи се за една красива планета, която се възнася в четвърта плътност. За онези от нас, които са се посветили на духовно и личностно израстване, действително няма друга алтернатива, освен да прегърнем по-високите честоти, идващи ежедневно. Съпротивлението поражда болка и, ако изпитвате болка в което и да е от нисшите си тела, вие се съпротивлявате. Съпротивлението може да идва от минали животи и може да бъде дълбоко и фино, а може и да е от този живот и това да е болезнено очевидно. Най-вероятно е по малко и от двете.

Чували сте го от много, много учители през епохите, но аз ще го кажа още веднъж: „Нека обичаме себе си безусловно“. Особено онези места, които се бунтуват или борят срещу промените. Нека да включим онези части от тялото, които изглежда заздравяват твърде бавно или които изглежда остаряват, изморяват се или са напрегнати до краен предел. Не можем да забравим нашите емоции, особено онези, които не изглеждат много „духовни“ като гнева и страха. Обичаното процъфтява, ако е истинско и полезно. Ако е илюзия, като страхът, то ще изчезне, ако е истински обичано, или ще бъде погълнато в прегръдката на любовта. Нека твърдо решим днес да обичаме всички наши части, нива и измерения.

- Сал

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *