Биологични промени при възнасящите се души

Ще разгледаме подробно процеса на възнесение от биологична гледна точка. Въпреки че в крайна сметка никое външно събитие не може и няма да определи изхода на вашето възнесение, порталите на 2012 г., 2017 г. и 2030 г. ще окажат огромно положително въздействие върху напредъка ви. Би могло да се каже, с риск да прозвучи твърде опростенчески, че 2012 г. ще бъде свързана с фундаментална психологическа промяна в съзнанието, 2017 г. ще бъде най-вече промяна на клетъчно ниво, а 2030 г. ще постави ударението върху социалния преход. Всички тези катализиращи или активиращи събития ще тласнат напред процеса на възнесение с висока скорост.

Много от вас разбираемо имат съмнения във връзка с твърденията, че ще можете да възкресите физическите си тела, да ги избавите от болестите и да преустановите процеса на стареене. Още по-скептични сте относно способността да направите така, че тялото ви да изглежда и да се чувства по-младо. Но дори учените от по-традиционните кръгове признават, че тези неща са възможни. Онова, за което не си дават сметка, е, че никакво набъркване в генетиката или използване на противодействащи на остаряването лекарства няма да промени особено нещата, ако душата не желае наистина да бъде част от Новата Земя.

Вашите тела вече се променят. Първото, което ще забележите, е, че вече съществува пряка връзка между това как се чувствате емоционално и физическото състояние на здравето ви. Това може и да изглежда очевидно за някои, но обикновено има известно забавяне между начина, по който се чувствате, и как това се отразява на здравословното състояние на тялото ви. Това забавяне ще намалее драстично с преминаването ви през тези портали.

Така например, ако ви осени позитивна, повдигаща духа мисъл, обикновено тялото незабавно се чувства по-добре, но за да се разсеят болестта или дисбалансът, които може би носите в клетките си, чрез позитивните си мисли, обикновено е нужно много повече време. Ако в съзнанието ви е складирана голяма негативност, ще бъдат необходими много повече положителни мисли, за да повлияят осезаемо върху физическото ви здраве.

Като преминавате през тези ускоряващи преживявания, подсъзнанието ви ще се освобождава бързо от стари програми и модели. Вече няма да бъдат необходими месеци или дори години за справяне с дадена болест или за материализиране на ново състояние на физическо здраве. И тези чудесни новини за повечето от вас напомнят също, че старата поговорка „Не можеш да си позволиш лукса да мислиш негативно“ отсега нататък ще бъде по-вярна от всякога.

На въпроса „Какво ще стане всъщност, когато минем през порталите?“, този канал често отговаря: „Нивото на вашето съзнание ще бъде увеличено стотици, ако не и хиляди пъти“. Би могло да се каже, че това е естествен извод от гореизложената дискусия. Мислите и чувствата ви ще се материализират не само по-бързо от всякога, но и с много по-голям размах и сила на въздействието.

Из Глава 3 Вътрешните промени на книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012 - 2030 г.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *