mega888 Какво се случи на 21.12.2012 г.?

Какво се случи на 21.12.2012 г.?

Поздрави, скъпи сътрудници на светлината. Това е Висшият Аз на Сал. Има много души, които са малко объркани по отношение на това какво всъщност се случи на 21 декември 2012 г. и затова сега отговаряме на множеството молби за обяснение.

Датата 21 декември 2012 г. сигнализира края на дългосрочния календар на маите. Имаше много пророчества, свързани с тази дата, някои от които се изпълниха, а други не. Целта на тази дискусия е накратко да опишем какво се случи, както и какво не се случи, с надеждата, че ще придобиете по-добро разбиране за процеса на еволюция и интеграция на душата и как това засяга света.

Значителен брой от условията и събитията, предсказани от този канал и неговите духове водачи, наистина се случиха, а някои не. Този канал и неговите водачи знаеха, че ще стане така, тъй като Земята е планета със свободна воля и хората в значителна степен избират своите преживявания и отговори на небесните събития.

По-долу посочваме в детайли нещата, които се случиха, както и онези, които не се случиха.

 

Неща, които действително се случиха.

 • Порталът се отвори и енергията потече върху планетата от по-висшите сфери. По-високи вибрации обляха планетата и ускориха еволюцията на онези, които са способни да възприемат тези енергии.
 • Съставната вибрация на Земята достигна и надмина 4.00 по скалата на плътностите на този канал.
 • Имаше колебания в електромагнитното поле на Земята и на някои места имаше малки смущения в телекомуникациите и навигационното оборудване.
 • И позитивните, и негативните емоции и мисли бяха усилени до известна степен.
 • Различни групи от души се събраха на места с вихри и силна енергия по цялата Земя, за да честват началото на новата епоха.
 • Душите в трета плътност, изцяло потънали в ниските вибрация на егото, не бяха отворени за високите честоти и се чувстваха така, сякаш нищо не се е случило. Това беше предвидено.
 • Галактическият преход – по-големият план на ускорена еволюция – продължи със същата сила, както беше предсказано от този канал и неговите духове водачи.
 • Оста на Земята се премести в позиция, насочена към Централното Слънце на галактиката, предвидено от много медиуми.
 • Слънцето изгря, както се очакваше, в обичайното си време на 22 декември 2012 г., както беше предсказано от повечето медиуми и ясновидци.

 

Какво НЕ се случи според предсказанията на много медиуми и ясновидци.

 • Въпреки че порталът се отвори, Земята и човечеството всъщност не преминаха през него.
 • Порталът е все още отворен, въпреки че се предвиждаше той да се затвори след тридневен период (20-22 декември).
 • Нямаше „три дена мрак“, предвиждано от някои медиуми.
 • Хората не влязоха мигновено и магически в по-високо измерение, където всичките им човешки проблеми изведнъж да се изпарят или изчезнат.
 • Въпреки че внезапна промяна наистина се случи на квантово ниво, външните слоеве на аз-а продължават да преминават през постепенен процес на изцеление и изчистване. Процесът на пречистване продължава.
 • Полюсите не смениха полярността си. Имаше частично обръщане на полюсите, но то беше далеч по-слабо от очакванията на много медиуми.
 • „Тъмните сили“ не изчезнаха от Земята, въпреки че животът им продължава да става все по-труден като цяло.

Ако сте сред сътрудниците на светлината на Земята и сте били на духовен път от известно време, може да сте или да не сте усетили промените, посочени по-горе (или тяхната липса). Ако сте се почувствали така, сякаш нищо не се е случило, ние ви съветваме да не се отчайвате. Интегрирането и изцелението на душата не е мигновен процес на Земята. Смяната на епохите е катализатор на израстването, а не негова крайна точка. Ще откриете, че Апокалипсисът продължава. Думата „Апокалипсис“ означава разкриването на онова, което е било скрито.

Ще забележите, че все повече и повече негативност излиза на повърхността на съзнанието, за да бъде изцелена, простена и освободена. Това е вярно както на световен план, така и на индивидуално ниво.

Правителствата, военните и властите по света стоят на нестабилна почва. Онези институции, които са основани на лъжи и заблуди, биват разкривани за своите нередности, подобно на „кралят е гол“. Все повече и повече души започват да провиждат през димната завеса на пропагандата и културното програмиране. Те казват „Не“ на нещата, които не са в подкрепа на живота и сътрудничеството между хората  и другите видове.

Макар и да изглежда, че нещата стават все по-негативни, това не е вярно. Истината е, че нещата са преобладаващо негативни на Земята от хиляди години и едва сега започваме да ставаме по-съзнателни за това. Всичко излиза на повърхността, за да бъде изцелено, простено и освободено.

Промените на Земята продължават. Беше предсказано, че след прецесионното изравняване ситуацията временно малко ще се успокои и след това отново ще се забърза с наближаването средата на Галактическия преход. Според водачите на този канал – Основателите – средата на Галактическия преход ще настъпи около 2025 г. Този по-голям преход ще завърши около 2100 г. Това е разгледано подробно във втората книга на автора „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

 

Какво можем да очакваме през следващите няколко години на Земята?

Поради крайните дисбаланси, създадени от отказа на човечеството да поеме отговорност за планетата и нейните ресурси, зачестяването на силните бури, земетресения, вулкани, наводнения, суши, епидемии и пр. ще продължи. Както многократно беше заявено от този канал и неговите водачи, това не е наказание за неправилното поведение на човечеството, а по-скоро естествена причинно-следствена връзка, основаваща се на закона на привличането.

От много дълго време човечеството е преобладаващо негативно в съзнание и сега последствията се появяват по-бързо заради повишаващите се вибрации. Закъснението във времето между положителното или отрицателното действие и неговите последствия се скъсява. С други думи, внимавайте какво си пожелавате. То не само ще се случи, но и ще се прояви много по-бързо отпреди.

Ще има много други промени през идните години. Комети и астероиди ще преминат близо до Земята, но нито един значим обект не се предвижда да удари планетата. Ще има електромагнитни промени на 5 май 2017 г. и отново на 30 януари 2030 г., дължащи се на небесни събития. Всяка от тези промени ще дадат възможност за ускоряване на духовното ви израстване и възприемане на висшите истини, които винаги са съществували и винаги ще съществуват.

Всеки един от нас има възможността да бъде промяната, която искаме да видим в света. Никакви същества свише няма да поемат отговорност за нас. Те може да ни помагат и да ни водят, и да ни посочват неща, за които трябва да знаем, но изборът как да продължим напред е наш.

Време е да запретнем ръкави и да се захващаме за работа, като изцеляваме себе си, вместо просто да говорим за пътя. Това означава да се ангажираме твърдо с израстването и развитието си по най-висшия и най-добрия възможен начин. Това означава задълбочено себеизследване и любяща искреност към себе си и другите. Не можем повече да крием своята истина. Нашите истински мотиви и страсти ще бъдат разкрити, било то достойно или по друг начин.

Трябва да бъдем внимателни и любящи със себе си, но също и твърди, и бдителни към негативността от всякакъв вид. Както каза един автор: „Не можем да си позволим лукса да мислим негативно“. Трябва да държим себе си отговорни, а също и другите. Това означава понякога да се изправим в отпор, особено когато сме свидетели на актове на насилие или негативизъм спрямо Земята и нейните хора.

Трябва да изискваме промяна от избраните ни лидери и властимащи. Така както работим ежедневно върху себе си, за да изчистим отрицателните си емоции и основните негативни вярвания, така трябва да очакваме същото от онези, на които им е поверено да ни водят. Това включва духовни учители, както и политици, и финансови лидери.

Време е да се събудим и да направим каквото е необходимо, за да доведем новата Златна Епоха. Получихме пътна карта от нашите водачи във висшите сфери. Сега е наш ред да заблестим. Време е да покажем на света, че сме тук, готови заедно да бъдем спасители на тази красива планета.

Това е Висшия Аз на Сал. Благословен да бъде всеки един от вас.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *