Камери за възнесение

Много от великите монументи на земната история били построени от извънземни, за да служат като камери за възнесение. Камерата за възнесение представлява радионно устройство, което ускорява клетъчната вибрация на хората от четвърта плътност, докато човек не стане в състояние да приеме светлинното тяло от пета плътност. Камерите за възнесение били използвани като храмове за посвещения от някои древни общества. Само онези, които били достатъчно пречистени, можели да влязат в камерата. Двете най-известни камери за възнесение са Кивотът на Завета, споменат в Библията, и Великата пирамида в Гиза. И при двете е имало случаи, когато хора, които не са били достатъчно пречистени, са се опитвали да влязат в камерите и телата им са изгаряли, вместо да бъдат преобразени. В резултат на това онези, които не разбирали истинския смисъл на пречистването, въвели дълъг списък от ритуали и жертвоприношения.

Плеядианците били майстори на процеса на възнесение, но сирианците, които управлявали Египет и светите земи, искали да използват камерите за собствените си користни цели. Йехова, Богът на Мойсей, бил по-заинтересован от това да има верни последователи, отколкото да помогне на хората да разберат истинския процес на възнесение. В резултат на сирианските злоупотреби с Божествената сила възникнали множество погрешни схващания относно начина за постигане на възнесение. Тъй като сирианците искали да останат на власт, те се постарали да ограничат достъпа на хората до напредналите технологии. Различните жертвоприношения и ритуали, описани в Стария Завет, целели да превърнат постигането на духовност в нещо изключително трудно, ако не и невъзможно, за обикновения човек от онази епоха. Цялата идея за жертвоприношението била изопачена и от първоначалната си цел – пречистване на душата и отказване от старата представа за себе си – преминала в постоянна битка с вината и в безмилостно осъждане на низшите желания, все в името на морала.

Феноменалното количество злато, използвано за изработването на Кивота на Завета, било предназначено да се алхимизира (трансформира в по-високовибрационна форма)чрез изгарянето на определени материали върху олтара. Очевидно хората не разбирали причината за използването на благородни метали в изграждането на религиозните постройки. Много цивилизации се разорявали в резултат на това, че в името на жертвоприношението отдавали на олтарите повечето от своите скъпоценности.

Камерите за възнесение се състоят от математически точна структура, захранвана от алхимизирани метали (обикновено чисти кристали или бяло кристално злато), които създават резонансно електромагнитно поле (ЕМП) в камерата. Действието на ЕМП прониква в клетките, привеждайки вибрацията на РНК/ДНК молекулите в съответствие с вибрацията на ЕМП. Онова, което древните мистици не разбирали, било това, че за да може да достигне съответната честота, възнасящият се човек трябвало да разполага с допълнителни нишки РНК/ДНК; две нишки нямало да могат да издържат на генерирания от полето ток и тялото щяло да се разпадне.

Допълнителни нишки на РНК/ДНК се създават чрез светлинни активиращи кодове – принцип, който е описан в Глава 20. Духовното и физическото пречистване са единственият начин за съзнателно създаване на допълнителни нишки на РНК/ДНК, тъй като всякакви плътни елементи (като хранителни токсини, потиснати емоции или негативни вярвания) в тялото биха попречили на светлинните активиращи кодове да достигнат РНК/ДНК.

Из книгата „Живот на предела

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *