Механизмът на Новия световен ред на Майката

Въпреки че Майката е любяща и справедлива, ако Ѝ се противопоставяте, ще откриете, че животът ви ще започне рязко да се влошава. Това е така, защото в такъв случай ще се съпротивлявате на течението на живота. Земната Майка е в процес на издигане на вибрацията Си към 5-та плътност. С издигането на вибрацията Ѝ всичко, което не е в хармония с Нея, ще отпадне. Как ще изглежда това в ежедневния живот? При онези, които не се вслушват в посланията Ѝ, това може да започне със здравословни проблеми. Ако тялото не получава подходяща храна от Земята, състоянието му се влошава и то умира. Въпреки че можете да използвате умствен контрол, за да принудите тялото да приема токсична храна, това не е оптималното решение. Хармонизирането на душата означава да осигурите на всяка част от Аз-а най-любящата и хармонична среда, в която да расте и еволюира. Храните, които преди са били приемливи за тялото, внезапно (а при някои – постепенно) ще започнат да предизвикват токсични реакции. Възможно е неочаквано да развиете нови алергии.

Тези проблеми не се свеждат само до храната. С повишаването на вибрацията ви стресиращият начин на живот ще става все по-малко и по-малко поносим за вас. Работата в офис преди не ви е създавала проблеми, но сега ви причинява главоболие. Петъчните събирания на по бира са ви били забавни, но сега ви причиняват стомашни болки. Тялото ви трябва да бъде чувствително, за да може да чува указанията на Майката. Отричането и пристрастяването притъпяват сетивата и тялото започва да се бунтува. Това не означава, че трябва да се насилвате да водите аскетичен живот. Ако тялото ви иска забавление, тогава се забавлявайте! Но трябва да умеете да правите разлика между породените от вашите пристрастявания подтици и действителните ви желания. Как се чувствате след това? Правилните действия носят светли и разширяващи, но ясни и заземени чувства. Ако дейностите в живота ви не ви носят такова усещане, значи не сте в равновесие.

А как стоят нещата със седмичната заплата? Ако не се занимавате с онова, с което наистина трябва да се занимавате, ще ви става все по-трудно и по-трудно да изкарвате от едната заплата до другата. Никакво количество пари няма да може да съхрани тялото ви здраво, ако не се вслушвате в указанията на Майката. Ако не вярвате, че можете да си изкарвате прехраната като работите нещо, което е в хармония със собствената ви душа и с Новия световен ред на Майката, значи имате за изчистване някакви дълбоки негативни вярвания, които ви пречат да еволюирате и да осъществите истинското си предназначение на Земята. Ако не предприемете стъпки да изчистите тези вярвания сега, Майката може да ги изчисти вместо вас, като предизвика външни събития, които да ви принудят да се справите с проблемите си. Това е любящо „сритване по задника“, което да ви накара да поемете в правилната посока.

Ако сте готови да изчистите емоционалните си проблеми и да приключите с отричанията сега, може да няма нужда да преживявате външни катастрофални събития. Външните разрушения са нужни само тогава, когато продължавате да пренебрегвате вътрешните си послания. Към момента на писането на тази книга изглежда около 80% от душите на Земята не са готови да се изправят лице в лице с проблемите си и да изчистят отричанията си. Това означава, че тези души съзнателно или несъзнателно решават да позволят на Майката да изчисти тези проблеми вместо тях под формата на земни промени. Всяка душа привлича към себе си такова външно отражение, което съответства на наличното у нея ниво на отричане. Онези души, които донякъде са отработили проблемите си, най-вероятно ще преживеят по-малко сурови външни разрушения от онези, у които е налице по-значително отричане. Не е нужно да се учите чрез болка, но болката би могла да бъде едно доста ефективно средство за обучение и учене.

Решението на Майката да превърне Земята в училище за напреднали ученици се основава на колективната молба на служителите на светлината, които в продължение на еони са се опитвали да накарат човечеството да се вслуша в простите истини на Творението; а също така и защото Майката вече е понесла достатъчно злоупотреби и желае да се събере отново със своята Небесна допълваща част.

С изчистването на отричанията и пристрастяванията вибрацията на всяка душа ще се повиши. Колективната воля на хората представлява основен фрагмент от волята на Майката. С повишаването на вибрацията на колективната воля се повишава и вибрацията на Майката. Майката желае Нейните чада да се присъединят към Нея в пета плътност за грандиозното космическо събиране на духа и волята. Като се хармонизирате с Майката, вие повишавате индивидуалната си вибрация в синхрон с Майката и премахвате съпротивата спрямо новите енергии, които идват от Отеца. Дискомфортът винаги е някаква форма на съпротивление спрямо новите енергии.

Из книгата „Живот на предела“ на Сал Ракели

Сал Ракели ще посети отново България през август тази година, като ще проведе поредица лекции, медитации и семинари с практическа насоченост. Повече за тези събития можете да намерите в секцията „Събития“ на сайта:

http://ascension.bg/bg/subitiq

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *