Новите енергии на Майката Земя

Новите енергии са представени от двойната спирала на пламъка на възнесението. Издигащите се енергии се излъчват от Майката и навлизат в тялото през основата на гръбнака като Кундалини. Тази енергия се издига нагоре по гръбнака и излиза навън през коронната чакра на върха на главата, съединявайки се с енергиите на Отеца. Същевременно енергиите на Отеца навлизат през коронната чакра и се спускат надолу по предната част на тялото, след което излизат през основата на гръбнака и навлизат в Земята. Когато стоите изправени, тази двойна енергийна спирала използва за вход и изход също така и вашите стъпала.

Макар че енергиите постоянно се движат нагоре и надолу по гръбнака и в двете посоки, те се сливат и обединяват в сърдечната чакра под формата на любов. Слетите енергии на Отеца и Майката се излъчват навън от сърцето като любов и състрадание към цялото Творение.

Тази любов и състрадание са от съществено значение за изпълнението на Божествения План на Земята. От тази любов ще имат нужда много души, които се затрудняват с интегрирането на новите енергии. Любовта е неограничена. Колкото по-отворени са сърцата ви, толкова по-лесно ще се проявява тази любов. Любовта е ключът към установяването на Новия световен ред на Майката.

Из книгата „Живот на предела“ на Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *