Пътешествието на душата

Поздрави, възлюбени! Аз съм Лиа. Каналът, нашата група от души от Галактическата Конфедерация и нашите учители – Основателите, съвместно ще изследваме природата на душата и различните нива на нейната еволюция.

Вашето свето писание твърди, че сте били създадени по образ и подобие на Създателя. То не навлиза в големи подробности относно това какво представляват този образ и това подобие, или как да осъзнаете, че вие вече сте напълно надарени с качествата на Създателя. Не, възлюбени, вместо това ви се предлага да поемете на пътешествие, за да откриете своя Божествен Аз – онзи вечен, безграничен аспект на Този, Който Сте.

Това пътешествие започва с потапянето ви в по-нисшите светове и бавното ви пробуждане за вашата по-висша природа. Дадена ви е свободна воля, което означава, че можете да избирате от почти безкрайно разнообразие от възможности онези уроци, които искате да научите. Можете да напредвате бавно или пък да се придвижвате бързо, както желаете.

В пътешествието си досега вие сте преживели големи трудности, страдания, болка и мъка. Има много начини, по които да се погледне на тези състояния, но онзи, който бих желала да споделя с вас сега, е този на пълното себеприемане. Стореното е сторено. Безсмислено е да продължавате да оплаквате изборите, които сте направили. Мили мои, най-добре е да гледате на всичко онова, което някога сте преживели, като на част от пътешествието на душата си, независимо дали считате или не, че изборите ви са оползотворили по най-добрия начин вашето време или са ви донесли най-голямата възможна радост.

Ако безброй пъти сте забавяли своето пътешествие чрез залитания в астралното, търсенето на удоволствие и одобрение от останалите или опитвайки се да се сдобиете с някакъв фалшив идол (заместител на Бог), в крайна сметка това е без значение. Просто мислете за всички отклонения по пътя ви като за част от цялостното преживяване на душата ви. Тя не съди нито вас, нито вашето пътешествие. То е такова, каквото е. Приемете го и преминете нататък.

Сега, в ретроспекция, вие осъзнавате, че е имало избори, за които не сте знаели на времето, които навярно са щели да доведат до по-голяма радост и благополучие. Въпреки това бъдете благодарни, че сте стигнали толкова далеч в своето пътешествие. Вие сте готови да разберете на едно по-дълбоко ниво какъв е смисълът на живота. Готови сте да отворите умовете и сърцата си за нови начини на възприемане. Нека сега ви представим нашите учители – Основателите, които ще ви обяснят по-задълбочено природата на душата.

Аз съм Лиа и съм винаги на ваше разположение.

Из книгата „Интегриране на душата

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *