Не подхранвайте тъмните същности със страх и гняв

Из августовския бюлетин на Сал Ракели

Както вероятно знаете, отново пътувам интензивно през прохладна и дъждовна Европа (с няколко топли слънчеви дни тук-там), докато чета по сайтовете за алтернативни новини за непрекъснато ескалиращите промени на Земята. Разбира се, най-добрите новини получавам от моя висш аз и моите духове водачи, които потвърждават, че нещата са в съвършен Божествен Порядък, макар и да изглежда обратното.

Много души на Земята са силно привързани към досегашния си начин на живот и системи от вярвания и водят неимоверна борба да не допуснат промяна. С други думи, има много съпротива към служителите на светлината и тяхната визия за Нова Земя. Това се очакваше, но все пак се изисква много търпение и упоритост.

Има души, които адски (буквално казано) желаят да създадат трета световна война. Тъй като наскоро бях в Русия, мога да ви уверя, че и там има прекрасни хора, които искат да създадат новия свят и каквито има във всички големи страни по света. Моля простете ми постоянните напомняния, но чувствам, че са необходими: НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗПРАЩАМЕ ЛЮБОВ И СЪСТРАДАНИЕ НА ВСИЧКИ ДУШИ, особено на световните лидери, уловени в пороците на егото и жаждата за власт и контрол.

Ние трябва да изпращаме любов и състрадание и на онези сили извън планетата, които контролират и манипулират човечеството задкулисно. Ако искате да се освободите от тях, спрете да ги подхранвате със страх и гняв. Те виреят на тези емоции. Като им изпращате любов и състрадание, ги лишавате от тяхната храна и те ще отидат някъде другаде, където могат да намерят страх и гняв.

Имам много клиенти, които се оплакват от негативни същности. СПРЕТЕ  ДА ГИ ПОДХРАНВАТЕ! Направете каквото е необходимо, за да се изчистите от гнева и страха. Уединете се в планината. Отидете на минерални бани. Слушайте хубава музика. Посетете терапевт. Не им давайте това, което искат. Не им дължите нищо. Дължите първо на себе си да бъдете мили, любящи и състрадателни със своето собствено същество, а след това да споделите любовта си с другите.

Нека Божиите изцеляващи благословии ви обгръщат винаги и навеки.

* * * * *

Нови семинари

Най-новите ми семинари включват подробна история на космоса, Земята и вашата душа, заедно с практически техники за възнесение, в т.ч. начини как да поддържате висока вибрация, когато се намирате в негативна среда. Ще наблегнем още повече върху практики, които могат да се прилагат в ежедневието. Ако духовността не е част от ежедневния ви живот, значи не сте интегрирали себе си. Няма разделение между Земята и небето (освен ако не вярвате, че има такова). Нека да ЗНАЕМ, че ние събираме заедно Небето и Земята.

До следващия път, приятно пътуване.

Сал Ракели

Сал Ракели отново ще гостува в България от 2 до 26 октомври 2014 г. и ще проведе лекции, семинари и лични консултации в пет града в страната – София, Пловдив, Стара Загора, Бургас и Варна. Вижте повече в секцията „Събития“ на сайта.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *