Промени във вашия климат

Знайте, че в много случаи душите в дадена област, засегната от някакво нещастие, са се споразумели да преминат съвместно това събитие. Пример за това е цунамито в Индонезия в края на 2004 г., което уби над 200 000 човека. Повечето души в този регион живееха в ужасна мизерия и голям процент се бяха отказали от надеждата да водят смислен живот и да изпълнят предназначението на душата си. Някои бяха дошли именно, за да разберат какво е да живееш в дълбока мизерия и от този живот бяха научили всичко, което искаха. Други дойдоха, за да учат на любов и състрадание по-заможните хора.

Тази катастрофа беше допусната да стане поради колективното споразумение (макар и предимно несъзнателно) на душите, обитаващи въпросния регион. Колкото до просветлените души, преживели този опит, едни останаха там, за да помагат при спасителните усилия, а други предварително бяха насочени да заминат другаде. А някои частично пробудени души, които трябваше да изчистят карма или да излекуват неразрешени емоции, имаха нужда от подобно събитие, което да стимулира процеса им на излекуване.

Независимо от причината за изживяване на бедствие, свързано с времето, ролята на човешкото съзнание за определяне на времето трябва да бъда разбрана. Човечеството като цяло не е еволюирало достатъчно, за да бъде в състояние да влияе особено на природните събития, но колективното усилие все пак има известен успех. Например, обединеното човечество е способно да промени траекторията на небесни обекти. И обратно, област с голяма негативност може да предизвика нежелани времеви условия.

В обобщение, широко прието е, че времето може да влияе на човешкото настроение, но много малко души осъзнават, че обратното също е възможно. Област с много потиснат гняв, например, може да привлича силни бури. Макар да е твърде опростено (и не съвсем състрадателно) да се твърди, че хората си навличат природни бедствия заради неразрешените си емоции, неведнъж в земната история е ставало именно така.

Независимо каква роля играе човечеството за привличане или отблъскване на свързани с времето бедствия, възможно е да се настройвате към „настроенията“ на планетата Земя и да предусещате къде ще връхлети лошо време и как да се спасявате от екстремни бури.

За да постигнете това, първата стъпка е да се настроите към природата. Това може да изглежда очевидно, но много души биват така погълнати от всекидневието, че рядко отделят време да се вгледат в небето и да обърнат внимание на вида облаци и посоката им на движение. Способни сте да прецените нивото на атмосферното налягане дори да не разполагате с измервателни уреди, като усещате фините промени в тялото – своето, на животните и на растенията. Някаква местност може да ви съобщи общото си усещане за идващите сезони. Дори листата на дърветата да не опадат рано, често можете да усетите кога зимата ще бъде сурова.

След всеки от следващите раздели ще споделяме усещането си за местата, които най-вероятно няма да бъдат засегнати от сериозни катаклизми като силни бури и земетресения. В резултат на свободната воля тези „безопасни“ места могат да се преместят с времето, затова приемете казаното само като насока, а не като непоклатима истина.

Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г.“ на Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *