mega888 Новите енергии и промените в ДНК

Новите енергии и промените в ДНК

„Долорес Кенън: Също така са ми казвали, че нашата ДНК се променя, така че да можем да се приспособим към тези промени. Вярно ли е това?

А /Клиент под регресия/: Има много групи, които участват в ускорението на енергиите, и те имат свои собствени технологии. От наша гледна точка, ние бихме казали, че вливането на високи вибрации на планетата се отразява и върху хората. Така че не тяхната ДНК бива коригирана, поне от наша гледна точка. Високите вибрации са тези, които естествено засягат тяхната ДНК, която е спяща в някои области. И следователно, тя се активира.

Д: Чувала съм, че това е причина за много физически симптоми, които хората изпитват сега.

A: Области на блокажи в тялото, независимо дали са кармични проблеми или техни собствени болести, причинени от липса на самодисциплина, свързана с хранителните им навици, или други неща, независимо от причината за заболяването. Но те са основно области на блокажи, които излизат на повърхността с тези нови енергии, докато преди те може да са били в латентно състояние. Излизат на повърхността подобно на кармичните проблеми, които излизат на повърхността. Тези енергии принуждават такива области да се справят с тъмната негативност, така че енергията да може да потече свободно, затова блокажите трябва да бъдат премахнати. За да се случи това, трябва да се обърне внимание на проблемите, които причиняват тези заболявания, което изисква някаква степен на участие на хората, които страдат. И това е техен избор, независимо дали те обръщат внимание на тези неща, или не.

Д: Това, което аз съм чувала, е, че много от тези физически симптоми, които хората изпитват, са причинени от промяната в вибрацията, докато човешкото тяло се приспособява.

A: Така е.“

- Из книгата „Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга втора“ на Долорес Кенън

Книгата можете да поръчате от сайта на Издателство Възнесение без оскъпяване за доставка. Можете да я закупите и на място с намаление.

Първа и втора книга можете да намерите и в книжарниците Хеликон, Сиела и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *