mega888 Хаосът и идването на Новия свят

Хаосът и идването на Новия свят

Долорес Кенън: Ако хаосът принадлежи на стария свят, това ще се случва ли по същото време, в което двата свята се разделят? Не знам дали го формулирам правилно. Новата Земя трябва да навлиза в нова вибрация и в ново измерение. И това е описано като отделяне, ще станат два свята. Това звучи ли логично?

А /клиент по регресия/: Има много теории. В зависимост от гледната точка, това е въпрос на енергийни вибрации. Една вибрация се вижда, а други вибрации не са видими една за друга. Следователно, ако една вибрация – по-ниската, или по-бавната вибрация – остава, това не означава, че тя става един отделен свят; тя просто вече не е видима. Новият свят е всъщност този, който се отделя поради по-високата вибрация.

Д: Но в новия свят нещата са различни от стария свят. Не е ли вярно това? (Да) Те няма да изпитват хаоса?

A: Не, хаосът е предимно сриване на системите от вярвания. Хаосът се причинява от това, че системите от вярвания биват предизвикани и се разрушават и изчистват напълно. Това е хаосът за мнозина. Тези, които отиват в новия свят, нямат проблем с новите системи от вярвания и затова няма да страдат по начина, по който онези страдат сега. Това не е трансформация, при която хората изведнъж стават нещо, което не са. Това са просто промени. Хората или могат да преминат през тях, или не.

Д: Точно това се опитвам да разбера. Казвали са ми, че новият свят ще бъде красив, че няма да имаме такива проблеми. Казаха ми също да не поглеждам назад. Че не бих искала да виждам какво се случва със стария свят.

A: Принципно да гледаш назад е пречка. Не че не можете да гледате назад, просто не можете да променяте избора на други хора. И затова, ако гледате назад и това ви причинява мъка, това само ви забавя.

Д: Но ти каза, че ние трябва да се занимаваме с тези хора.

А: Ние сме тук във време на промени. Ние сме тук, за да остане нашата енергия заземена. Не е толкова важно да сме с тези, които имат по-висока вибрация, защото те могат да се грижат за себе си. Също така ние не сме тук, за да бъдем до онези, които са в дълбока негативност. Ние сме най-полезни за хората, които са объркани, но може би са готови да направят скока.

Д: Това означава ли, че ние трябва да останем в стария свят като работници?

A: Вие ще останете само дотогава, докато не дойде време да си тръгнете. И през времето, когато сте тук, можете да вършите своята работа. Когато е време за вас да си тръгнете, вие ще знаете и тогава вече няма да бъдете на тяхно разположение. Това не е въпрос на „колко дълго трябва да остана“. Това е въпрос, който в крайна сметка получава отговор. Става дума за това да знаете какво да правите, докато сте тук.

- Из книгата „Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга втора“ на Долорес Кенън

Книгата можете да поръчате директно от сайта на издателството без оскъпяване за доставка или да я закупите на място в издателството с намаление. Книгата можете да намерите и в книжарниците Сиела, Хеликон и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *