mega888 Първата успешна цивилизация: Пангея

Първата успешна цивилизация: Пангея

* Хората преди 10 до 1 милион години

Сериозна намеса от страна на плеядианците се осъществила преди около 10 милиона години, когато голяма и разнородна група дошла и създала първата истинска цивилизация – Пангея. По това време Земята до голяма степен представлявала един голям къс земна маса по средата на огромен океан. Вследствие на движението на тектонските плочи и други фактори тази земна маса постепенно се разделила до континентите, които познаваме днес.

Животът в Пангея

Пангея била първата голяма цивилизация и ново изживяване за душите от седма плътност. Животът в такъв изобилен и разнообразен свят от четвърта плътност предоставял възможност за всякакви експерименти и нови приключения за пангеянците. На Земята имало много форми на живот. Тъй като тя била планета от седма плътност, животът съществувал на седем различни нива, въпреки че „активираното“ ниво било четвърто. Иначе казано, душите, въплътени на Земята, вибрирали в четвърта плътност и изпитвали версия на Земята от четвърто измерение.

Кои били жителите на Пангея?

Природните духове и човешките същества на Земята в горната четвърта плътност

По това време (10 милиона години пр. Хр.) съществували много екзотични форми на живот в четвърта плътност, включително феи, елфи, гноми, духчета, деви, природни духове и много създания, които учените днес смятат за физически, но са изчезнал вид.

Всъщност много от тези форми на живот или са еволюирали до пета плътност, или са напуснали Земята (при изтребление или евакуации).

Ранни експерименти с различни форми на живот на Земята

В началните дни на Земята не съществували защити, които да предотвратят отрицателните последици от кръстосването на хора с други видове. Не всички случаи на кръстосване имали отрицателни последици, но при доста от тях се получили такива.

Първите хора, които били души от седма плътност, въплътени в тела от четвърта плътност, се кръстосвали не само помежду си, но и с много други същества от четвърта плътност. Това не се смятало за „грях“, а по скоро за любопитство и взаимно съгласие между участващите видове.

Кентавър, пегас и русалка

Потомството при такива кръстосвания било само по себе си екзотично. Пегас, кентаврите и русалките, както и други създания от фолклора са били истински същества, създадени на хибриден принцип при кръстосването на видовете.

Ние и Основателите не сме напълно сигурни защо кръстосването е довело до понижаване на вибрацията, но смятаме, че е свързано с прекаленото отдаване на внимание на физическото удоволствие и дълбоко насадената вина от Първопричината, която действала осъдително на подобно поведение – с други думи, сексуална вина и срам.

Всяка дейност, която води душите повече към физическата форма, има потенциала да създаде по-голяма степен на отъждествяване с тази форма, а това води до чувство за откъснатост от Източника. Това не означава, че физическите форми не са духовни или че са по-малко Божествени, отколкото по-висшите нива. Няма нищо нередно във физическите тела или сексуалните действия (при положение че между съществата, които ги практикуват, съществуват любов и уважение). Въпреки това прекаленото съсредоточаване върху физическото удоволствие и привързването към сексуалното удовлетворение могат да доведат до спад във вибрацията и има вероятност това да е причината за проблемите на Пангея.

Душите се заинтересували от различни взаимодействия между видовете и се наслаждавали на екзотичните размени. Това само по себе си не било нещо лошо, но с течение на времето душите постепенно спрели да осъзнават по-висшите нива на съществуването си и вибрацията на Пангея се понижила, докато се превърнала в свят от предимно трета плътност.

(Следва: Спадът във вибрацията на формите на живот на Земята)

- Из книгата „Истинската история на Земята“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от сайта на издателството без оскъпяване за доставка или да я закупите на място с намаление:

Книгата можете да намерите и в книжарниците Сиела, Хеликон и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *