mega888 Просветлени взаимоотношения

Просветлени взаимоотношения

Скъпи Творци, забелязали ли сте колко трудно се разбирате помежду си? Като че ли е нужно да ви го напомняме. Някои души сякаш се справят доста добре с роднините, приятелите и дори колегите, но когато става въпрос за интимен партньор, нещата изведнъж изглеждат съвсем другояче.

Повечето просветлени души, които сме срещали на Земята, са се научили да намират покой в почти всяка ситуация, освен с партньора си. Пред човека, който ви е особено близък, сте склонни да свалите всичките си бариери, защото се чувствате достатъчно безопасно да го направите. Следователно всичко, останало неразрешено вътре във вас самите, така получава разрешение да излезе навън и да се изяви.

Освен това много двойки се привличат именно заради възможността да отработят кармични проблеми, натрупани по време на съвсем не толкова просветлени минали животи. Дори да сте еволюирали дотам, че да нямате вече минала карма, вероятно ще привлечете партньор, отразяващ като огледало онези ваши аспекти, които все още не сте интегрирали. Вие може и да не сте се избрали съзнателно поради тази причина, но на друго ниво душите ви са разпознали възможността да израстват и еволюират по-бързо, благодарение на това, че партньорът ви ще бъде като постоянно огледало за сферите, където трябва все още да работите.

В някои случаи такива двойки успяват да придобият ниво на приемане един друг, което задържа връзката, но често насочват осъждането и нерешените си емоционални проблеми навътре към себе си. Рефренът е нещо от рода на: „Толкова ми е добре, когато съм сам/а. Изглеждам цялостен, балансиран и центриран. Но прекарам ли малко време с партньора си, постоянно ми се показва, че не съвсем всичко при мен е както трябва. Недоволен съм от себе си, че не успявам да остана спокоен и центриран в близостта на своя партньор.“

Ако такава душа не изхожда от егото, би могла да изпитва голяма благодарност към себе си и своя партньор. Все пак, ако не се бяха споразумели да си помогнат да излекуват тези упорити проблеми, двамата партньори можеха да останат неизлекувани, докато въпросните проблеми наистина възпрепятстват процеса на възнасяне. По-просветлен рефрен би звучал по следния начин: „Благодаря на Бог за своя партньор, защото той ми показва какво е нужно да излекувам, за да се разбирам с него. В противен случай вероятно щях да се заблуждавам, мислейки, че вече съм интегрирал тези проблеми.“

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017-2030 г.“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от сайта на издателството без оскъпяване за доставка или да я закупите на място с намаление.

Книгата можете да намерите и в книжарниците Сиела, Хеликон и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *