Преминаването на кометата Ананутак

/Специално послание от Сал Ракели по отношение преминаването на кометата Ананутак на 5 май 2017 г./

Скъпи Служители на Светлината,

По повод очакваното преминаване на кометата през Слънчевата система на 5 май аз разгледах звездните графики и не намерих значим обект, както първоначално се предвиждаше. Консултирах се с моите духове водачи и ги попитах дали не грешат по отношение на датата. Те отговориха, че кометата се е пръснала на малки парчета и че някои от тези фрагменти наистина ще преминат през Слънчевата система.

Казаха ми, че електромагнитните колебания, първоначално предвидени за първата седмица на май 2017 г., ще се случат, макар и да не бъдат толкова силни като тези през декември 2012 г.

Аз започнах да усещам интензивни вълни от енергия да навлизат на планетата. Първоначално помислих, че са просто слънчеви изригвания, но след това осъзнах, че това е началото на тази активация, наречена „втора вълна на възнесение“.

Въпреки че не всички хора ще усетят тази промяна, тя е осезаема и реална. Единствено съзнанието се променя и само съзнанието поражда събитията. Но кометите, астероидите и други космически явления могат да подействат като катализатори, като подбудители за промяна в съзнанието.

От известна перспектива светът изглежда е на ръба на война. Хората са по-поляризирани, откогато и да било. Най-тъмно е преди зазоряване и Земята е в своята „тъмна нощ на душата“.

Независимо от това как преминаването на фрагментите на кометата ще ни повлияе или какво предстои занапред по отношение на политическата ситуация на Земята, отговорът винаги е един и същ: ВЛЕЗТЕ НАВЪТРЕ. Разпознайте Божественото Присъствие, Източника на нашето Същество. Спомнете си кои сте. Влезте в своя център и останете там по всяко време. Не се оставяйте да бъдете хванати в земната драма.

Ще предоставя актуална информация по отношение промените около 5 май 2017 г., когато постъпи такава. Благодаря ви за вниманието.

Бъдете благословени,

Сал

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *