mega888 Срив на имунната система при душите в трета плътност

Срив на имунната система при душите в трета плътност

Както знаете, скъпи Творци, имунната система е защитният механизъм на вашето тяло срещу вредни организми, включително вируси, бактерии, плесени, гъбички, паразити, токсични химикали, радиация и електромагнитно замърсяване. Във вашия модерен свят има твърде много нашественици, готови да се заселят в тялото ви. 

Имунната система се изтощава чрез много фактори, включително стресиращия начин на живот, неправилното хранене, недостига на физическа активност, общуването с негативно ориентирани хора и особено – приютяването дълбоко вътре в себе си на негативни системи от вярвания и неразрешени емоционални проблеми. 

Може би сте запознати с концепцията за отказа. От духовна гледна точка отказът означава да вървиш редом с преобладаващата енергия и съзнание на онова, което те заобикаля. В повечето случаи това означава, че ще заприличате на негативните души от трета плътност, защото те все още са преобладаващата група на вашата планета. 

Ако не правите нищо, т.е. не медитирате или не изпълнявате холистични лечебни практики и не се заобикаляте с позитивно ориентирани хора, вибрационното ви ниво най-вероятно ще падне близо до средното ниво на хората на Земята. Следователно трябва да бъдете активни на духовния път. Това означава да търсите хора с високо ниво на вибрация, съзнателно да се заобикаляте с красиви, с висока честота места, предмети и енергии като мелодична класическа или нюейдж музика, положително заредени кристали, цветни градини, цветни есенции, излъчващи жизненост дървета и т.н. 

Не е абсолютно необходимо да имате структурирана медитативна практика, но всеки ден трябва да отделяте време за тишина и безмълвие, когато се оттегляте от заетостта и суетата на света. Разходката сред природата е прекрасен и лесен начин да се центрирате. Тя не само ви осигурява физическа активност, но и ви помага да успокоите ума си. 

Ако сте осъзнали наличието на негативни психологически модели, основни негативни вярвания и травматични емоции от вашето минало, тогава се налага да прибегнете до някаква форма на всекидневна терапия или лечение. Не означава да посвещавате всеки свободен миг на обработка или анализиране, а да запазвате бдителност всеки път, когато някой от тези модели се наложи и възпрепятства радостта ви от живота. 

Важно е да наблюдавате възникващите чувства, без да ги осъждате. Просто им позволете да бъдат. Не слагайте етикети на чувствата. Ако навлезете дълбоко в настоящия момент с някое чувство, вие го разпознавате като уникален енергиен модел. Това може да е много силна енергия, която преминава като вълна по цялото ви тяло или го кара да затрепти, или поражда умора и раздразнителност. Напомняме отново – внимавайте да не слагате етикети на чувствата. Старайте се да останете със самото движение на енергията, вместо с описващите го думи. 

Като се грижите всекидневно за себе си, имунната ви система ще увеличи и запази силата си и ще оцелеете физически по време на промените на Земята. Нещо повече – ще процъфтявате. Всеки един от порталите, през които преминава Земята, ще подсилва имунната ви система, ако сте в хармония с честотите, навлизащи в Земята от по-висшите измерения. 

Колкото до душите, които не се грижат за себе си, постоянно нарастващият стрес на съвременния свят ще се отрази на имунната им система. А свързаните с отварянето на порталите мутации ще ускорят допълнително упадъка. 

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017-2030 г.“ на Сал Ракели

Следва: Изцелението на душите в четвърта плътност

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *