mega888 Естеството на ДНК

Естеството на ДНК

ДНК е основната програма, която определя не само физическите характеристики на тялото, но и как и кога тялото ще премине през възнесение. В ДНК има 24 нишки, които съставят 12 двойни спирали. За учените видима е единствено двойната спирала, която представлява физическото тяло. Останалите двойни спирали са „дефазирани“ и са с вибрация, която съответства на всяко от 12-те нива на съществуване. Втората двойна спирала (нишки 3 и 4) отговарят на нивото на емоционалното тяло, третата двойна спирала (нишки 5 и 6) отговарят на умственото тяло, четвъртата двойна спирала (нишки 7 и 8) съответстват на астралното тяло, петата двойна спирала (нишки 9 и 10) отговаря на етерното тяло, а шестата двойна спирала (нишки 11 и 12) – на каузалното тяло. Този процес продължава от ниво 7 до 12 на съществото. (Нишки 13 и 14 представляват нивото на душата, 15 и 16 – свръхдушата, 17 и 18 – монадата, 19 и 20 – Христовия/Будическия Аз, 21 и 22 – индивидуалния Божествен Аз, а 23 и 24 – универсалния Божествен Аз).

Нивото на вибрация на душата се определя от това колко нишки са били „активирани“. Общият поглед върху активацията беше разгледан в предходната глава. По същество, това, върху което сте се фокусирали, определя нивото ви на вибрация. Ако сте привлечени от емоционалния план на съществуване, частта от ДНК, която съставлява нишки три и четири, ще се активира, а по-висшите нишки ще останат латентни или неизползвани. Няма да можете да преживеете нивата отвъд емоционалното тяло, докато не активирате тези по-висши нишки, като фокусирате съзнанието си върху реалностите на тези нива.

Това придава ново значение на израза „използвай го или ще го загубиш“, що се отнася до вътрешните способности (или до способности на всяко ниво, включително физически). Ако искате да се възнесете (което означава да активирате нишки 9 и 10 от етерното си тяло), трябва да се съсредоточите върху тази част от себе си, да я развивате и подхранвате. Можете да правите това, като междувременно лекувате, обичате и изпитвате състрадание към всички останали нива на съществото.

Вашата ДНК може да се програмира чрез промяна на съзнанието ви. Ако имате т.нар. „дефекти“, причиняващи генетични проблеми, можете да използвате вашия по-висш план на здрава ДНК и като си представяте този здрав модел многократно (и извършвате и други техники за лечение), е възможно да промените дефектния модел, променяйки и физическото състояние.

Можете да препрограмирате вашата ДНК, за да обезсмъртите физическото си тяло в подготовка за физическо възнесение. Това обикновено се нарича „активиране на ДНК“ или „активиране на възнесението“. Ще бъдем по-изчерпателни относно възнесението и активирането на ДНК по-нататък в книгата.

След като обсъдихме връзката между душата и нивата на физическа еволюция, нека обърнем поглед към историята на вашата Земя. Ще започнем с кратка история на вселената.

- Из книгата „Истинската история на Земята“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате от сайта на Издателство Възнесение без оскъпяване за доставка или да я закупите с намаление на място в издателството.

Можете да намерите книгата и във веригите книжарници Хеликон, Ciela и др., както и в по-малките книжарници в страната.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *