Причини за измененията в климата

Както стана дума в книгата „Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“, увеличаването на слънчевите бури, свързано с електромагнитната нулева зона (Галактически преход) ще подейства затоплящо и изсушаващо на много региони на Земята. Това, в съчетание с обезлесяването в някои части на света и продължаващото отделяне на парникови газове, ще доведе до общо повишаване на температурата. То няма да бъде еднакво навсякъде по света, но ще бъде особено отчетливо в областите, където вече е горещо. Най-голямата разлика за онези от вас, които обръщат внимание на подробностите, ще бъдат по-високите нощни температури. Освен че големите градове ще генерират горещина, все по-голяма част от излъчваната топлина от земната повърхност след слънчев ден няма да може да се разнася заради парниковите газове.

Напомняме ви, че Галактическият преход е причина за около 90% от затоплянето на Земята. Само 10% се дължат на горенето на изкопаеми горива. Дори ако преустановите незабавно всички емисии на газове, създаващи парниковия ефект (нещо, което не вярваме да се случи), затоплянето и засушаването на Земята ще продължи.

Това не означава, че целият свят ще се превърне в пустиня, но все пак виждаме как пустините ще се увеличат с 10-20% до 2030 г. Освен ако не превърнете в приоритет просветлените селскостопански практики, надали производството на храна ще успява да задоволи нуждите, тъй като, към момента на тази трансмисия, популацията ви продължава да расте, докато на-личната обработваема земя намалява.

Силни бури, циклони и торнадо

През следващите двайсетина години броят и интензивността на бурите вероятно ще се увеличи драстично. Така например 2011 – 2016 г. бе един от най-активните периоди на бедствия. Много от най-големите реки по света предизвикаха исторически наводнения. Циклоните станаха капризни, понякога се появяват извън сезона и се движат по по-непредвидими начини. Предвижда се някои големи градове да се окажат на пътя на силни бури при продължаващото ускоряване на земните изменения.

Областите, където времето най-вероятно ще бъде по-бурно през идните години, са принципно същите, където тези условия вече са се проявили, включително части от Карибите, огнения пръстен в Източна Азия (Япония и Индонезия) и Северна Австралия (Куинсланд).

Сред големите градове на пътя на суровото време е възможно да бъдат Маями, Флорида; Хюстън, Тексас; Ню Орлиънс, Луизиана; Токио, Япония; Брисбейн и Кеърс, Австралия и много места в Азия (гъсто населените региони там са прекалено много, за да бъдат споменати поотделно).

Интересното е, че един от най-големите проблеми пред го-лемите градове не е суровото време, а сушата. Това се дължи на два фактора. Първо, замърсяването от големите градове образува положителни йони, които възпрепятстват формирането на бури. Може да възразите, че бурите все така са редовно явление в големите градове, но в области или по време на годината, когато са по-локализирани, бурите често ще заобикалят големите градове заради блокиращия щит от положителни йони. Второ, много души обичат топлото, слънчево време, независимо от това дали живеят в слънчева климатична зона. Комбинираните мислеформи в духа на „Дъжд, дъжд, върви си ти сега и някой друг ден пак ела“, могат да повлияят на образуването и пътя на бурите. За сушата ще поговорим повече в следващия раздел.

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017-2030 г.“ на Сал Ракели

Сал Ракели ще посети България през октомври 2017 г. и ще изнесе поредица лекции и семинари в София и страната. Вижте повече тук.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *