Новата книга „Мистерията на времето“ на Сал Ракели

Какво представлява времето? Възможно ли е пътуването във времето? Миналото може ли да бъде променено? Има ли някакво селение отвъд времето? Защо изглежда, че времето започва да тече по-бързо, когато започнем да остаряваме? Какво представляват безвремието и вечният момент СЕГА?

Тази книга прави опит да отговори на тези и много други въпроси. Тя е съвместен труд на автора и неговите духове водачи Основателите, които обитават по-висши измерения. Насърчаваме ви да държите ума си отворен и просто да изследвате темата заедно с тях.

Първата част разяснява с прости научни обяснения, че ние сме много повече от това, в което са ни учили да вярваме. Ние сме господарите на времето и пространството, но сме забравили това. Нашето намерение на тези страници е да ви помогнем да си спомните своето великолепие.

Във втората част на книгата предлагаме практически приложения на изложените идеи. Представена е една нова мощна терапия, която вече е помогнала за трансформацията на хиляди животи. Готови ли сте да надскочите традиционното лечение и терапия? Имате ли смелостта да обърнете поглед към най-дълбоките пластове на подсъзнателния ум? Може би след няколко сесии ще постигнете повече изцеление от години на психотерапия.

Ако сте възприемчиви към тези възможности, тогава отворете тази книга и започнете пътешествието към едно прекрасно ново съзнание за себе си, което отива отвъд всичко, което светът може да ви предложи.

Можете да разгледате съдържанието на книгата тук.

Книгата можете да поръчате директно от сайта или да я закупите с намаление в офиса на Издателство Възнесение.

Можете да закупите книгата и от веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др.

* * * * *

Сал Ракели е духовен учител, лечител, ясновидец и мистик с над 40 годишен опит в изследването на човешкия потенциал. Той е автор и на книгите:

- Истинската история на Земята

- Интегриране на душата

- Земята се пробужда. Пророчества 2017 - 2030 г.

- Измененията на Земята и бъдещето на човечеството

- Живот на предела

Сал е основател на техниката „Изцеление на времевата линия“ – мощна терапия, дадена му от неговите духове водачи. Сал Ракели провежда семинари, практически курсове и обучения за личностно развитие по целия свят. Той също е музикант и е създал множество водени медитации, част от които са издадени на български от Издателство Възнесение.

* * * * *

На 9 май Сал ще изнесе беседа по темата „Мистерията на времето и вечното СЕГА“ в София и ще представи едноименната си книга на българската публика. Вижте повече тук.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *