mega888 За самоубийството

За самоубийството

/Случай от регресия на минал живот/

Долорес Кенън: Как стоят нещата със самоубийствата?

Клиент под регресия: Да, те са много трагични случаи, тъй като това наистина е една от най-тъжните истини, които съществуват. Просто няма думи, с които да се опише тази ситуация в нейната цялост. Самоубиецът трябва да достигне до разбирането за сериозността на онова, което е извършил. Тъй като тук имаме не просто нарушаване на договора, но и душевната енергия на този индивид изпада в пълна дисхармония. Самоубийците, в зависимост от състоянието, в което са, понякога отиват в „болницата“, а понякога в мястото за размишление. В повечето случаи на този човек се определят една или две други същности, които да му обяснят защо е изключително погрешно да се отнема живот. Да отнемеш собствения си живот е единственото нещо, което в отвъдното действително се счита за грях, тъй като животът е толкова ценен. Тези хора са объркани и не са наясно относно действителното предназначение на живота и това какво трябва да постигнат. Те не са способни да намерят решения на належащите си кармични задачи.

Между животите те се учат да разширяват своята гледна точка и да гледат по-отгоре на нещата, така че да могат да решават проблемите си, без да се предават пред тях. Самоубийците обикновено не се връщат бързо обратно в тяло. Обикновено нещата са много мъчителни. Те не могат да разрешат проблема, който ги е накарал да извършат самоубийство, достатъчно бързо, че да се върнат толкова скоро обратно в тяло. На тях им се говори и им се помага. Те трябва да разберат защо са го направили и кое ги е довело дотам. Обикновено отнема много време, преди да станат готови да се изправят лице в лице с това. Ако положението е изключително тежко, те биват отвеждани в мястото за почивка, за да забравят травмата на това защо са стигнали до този етап в живота, до положението да намислят да отнемат собствения си живот. Самоубийството донася на тази душа голямо количество лоша карма, която тя ще трябва да заличи с много добрини в предшестващите и последващите животи.

Д: Ако това е най-лошото нещо, което човек може да из-върши, той наказва ли себе си, когато се върне обратно?

К: Понякога това не става в живота, в който той отива веднага след това. Човек не винаги отива в живот, в който трябва да се работи върху проблемите, които е имал в непосредствено предходния си живот. Понякога отнема няколко живота, докато той достигне момента да почувства, че може да се изправи лице в лице с тези проблеми. Но в крайна сметка всички проблеми трябва да бъдат решени. Човек не може да избегне това. Най-добрият начин да се справи с това е да се върне в живот, който ще е изпълнен с достатъчно проблеми, подобно на последния му живот. Самоубийството се изкупува, като човек реши тези проблеми, задържи се там, прояви жизнеспособност, доживее до дълбока старост и изживее един пълноценен живот. Може да са нужни няколко такива живота, за да се изкупи самоубийството и да се уравновеси кармата. Човек поема по правилния път чрез решаване на проблемите, пред които се е предал преди. Самоубиецът трябва да се изправи пред същата ситуация и проблем отново, докато не намери приемлив начин да ги разреши. Той никога не може да избяга от тях. Само забавя напредъка си и създава разриви.

- Из книгата „Между смъртта и живота“ на Долорес Кенън

Можете да поръчате книгата от сайта на издателството с безплатна доставка, както и да я закупите на място с намаление. Книгата можете да закупите и в книжарници Хеликон, Сиела и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *