Срив на имунната система при душите в трета плътност

Както знаете, скъпи Творци, имунната система е защитният механизъм на вашето тяло срещу вредни организми, включително вируси, бактерии, плесени, гъбички, паразити, токсични химикали, радиация и електромагнитно замърсяване. Във вашия модерен свят има твърде много нашественици, готови да се заселят в тялото ви. Имунната система се изтощава чрез много фактори, включително стресиращия начин на живот, неправилното хранене, недостига на физическа активност, общуването с негативно ориентирани хора и особено – приютяването дълбоко вътре в себе си на негативни системи от вярвания и неразрешени емоционални проблеми.

Може би сте запознати с концепцията за отказа. От духовна гледна точка отказът означава да вървиш редом с преобладаващата енергия и съзнание на онова, което те заобикаля. В повечето случаи това означава, че ще заприличате на негативните души от трета плътност, защото те все още са преобладаващата групана вашата планета.

Ако не правите нищо, т.е. не медитирате или не изпълнявате холистични лечебни практики и не се заобикаляте с позитивно ориентирани хора, вибрационното ви ниво най-вероятно ще падне близо до средното ниво на хората на Земята. Следователно трябва да бъдете активни на духовния път. Това означава да търсите хора с високо ниво на вибрация, съзнателно да се заобикаляте с красиви, с висока честота места, предмети и енергии като мелодична класическа или нюейдж музика, положително заредени кристали, цветни градини, цветни есенции, излъчващи жизненост дървета и т.н.

Не е абсолютно необходимо да имате структурирана медитативна практика, но всеки ден трябва да отделяте време за тишина и безмълвие, когато се оттегляте от заетостта и суетата на света. Разходката сред природата е прекрасен и лесен начин да се центрирате. Тя не само ви осигурява физическа активност, но и ви помага да успокоите ума си.

Ако сте осъзнали наличието на негативни психологически модели, основни негативни вярвания и травматични емоции от вашето минало, тогава се налага да прибегнете до някаква форма на всекидневна терапия или лечение. Не означава да посвещавате всеки свободен миг на обработка или анализиране, а да запазвате бдителност всеки път, когато някой от тези модели се наложи и възпрепятства радостта ви от живота.

Важно е да наблюдавате възникващите чувства, без да ги осъждате. Просто им позволете да бъдат. Не слагайте етикети на чувствата. Ако навлезете дълбоко в настоящия момент с някое чувство, вие го разпознавате като уникален енергиен модел. Това може да е много силна енергия, която преминава като вълна по цялото ви тяло или го кара да затрепти, или поражда умора и раздразнителност. Напомняме отново – внимавайте да не слагате етикети на чувствата. Старайте се да останете със самото движение на енергията, вместо с описващите го думи.

Като се грижите всекидневно за себе си, имунната ви система ще увеличи и запази силата си и ще оцелеете физически по време на промените на Земята. Нещо повече – ще процъфтявате. Всеки един от порталите, през които преминава Земята, ще подсилва имунната ви система, ако сте в хармония с честотите, навлизащи в Земята от по-висшите измерения.

Колкото до душите, които не се грижат за себе си, постоянно нарастващият стрес на съвременния свят ще се отрази на имунната им система. А свързаните с отварянето на порталите мутации ще ускорят допълнително упадъка.

Много души ще решат, че не могат да осъществят прехода към четвърта плътност и в тялото им ще се проявят болести като предвестник за напускането им на земния план след седмици, месеци или години. Все едно душата казва: „Време е да сложиш ред в нещата си. Имаме нова задача за теб на друго място.“

Често егото/личността не е съгласна с решението на душата и се съпротивлява срещу него. В случая на душа от трета плътност със спадаща имунна защита това често придобива формата на хронична болест и постепенно влошаване на телесните функции. Тялото и душата са в конфликт. Възможно е волята на егото/личността да опита да принуди тялото да се излекува, защото не иска да умре. Но душата тихомълком продължава да подтиква тялото да се откаже от борбата.

Благодарение на свободната воля душата може да промени намерението си и да реши да остане, но колкото по-дълго егото/личността и душата останат скарани, толкова по-трудно е да се коригира ситуацията.

Вашият свят не е в състояние да се справи с голям брой души с влошаващо се здраве. Медицинските ви институции вече са на ръба на разрухата. Ефектът от многото лекарства задълбочава проблема, както го задълбочава и финансовото изнемогване на отделните хора и държавите в резултат на необходимостта да се осигуряват постоянни грижи за душите от лекари и сестри.

В идните години на Земята в трета плътност ще става все по-трудно да се намира чист въздух, храна и вода и това, съчетано с мащабния срив на имунните системи, ще породи отрицателна спирала, особено в големите градове, където много хора живеят на малко пространство. Болести, смятани някога за незаразни, ще се разпространяват заради западащите имунни функции. Вирусите ще мутират преди, по време на и след отварянето на порталите. Акумулирането на токсични метали и радиация ще вземат своя дан.

Заради свободната воля не можем да кажем със сигурност точно колко души ще напуснат Земята и колко бързо ще го направят. Населението на Земята изглежда ще достигне върховата си точка от около 8 милиарда някъде преди 2020 г., след което ще започне да намалява. Това ще се дължи не само на по-високата смъртност, но и на намаляващата раждаемост. Много от факторите, които съсипват човешката имунна система, ще причиняват също така частичен или пълен стерилитет при младите жени. Към тях спадат много от генетично модифицираните ви зърна и пестицидите, използвани при тяхното отглеждане, както и много от химикалите, употребявани при преработката на храната. Тези замърсители имат кумулативен ефект и много учени все още не са наясно с последствията в дългосрочен план от генното модифициране и от някои широко използвани химически добавки в храните.

От 1950 г. досега около 5% от човечеството се отказа от западащия път в трета плътност и се насочи към просветлението в четвърта плътност. Процентът може и да не изглежда голям, но се равнява на повече от 300 милиона души. Вероятно още няколко милиона ще направят прехода от трета в четвърта плътност по време на отварянето на порталите.

Ако живеете на село, действащият на бавни обороти катаклизъм на срива на имунната система няма да бъде толкова очевиден. Разбира се, много от съседите ви ще страдат от „терминални“ болести или ще се оплакват от хронични заболявания. Но това вече се случва до някаква степен. Възможно е вече да сте забелязали, че много повече хора ги повалят необясними болести или нови, неизяснени форми на рак.

За жителите на големите градове ефектът ще бъде много по-драматичен. В някои случаи по улиците ще се струпват мъртви тела, защото болниците, моргите и гробищата ще бъдат препълнени.

Важно е да ви напомним, скъпи Творци, че това е трагедия само от гледната точка на трета плътност. Тръгващите си души ще получат онова, което искат наистина – ново начало на планета, по-подхождаща за вибрационното им ниво. Преходният период ще бъде малко бурен, тъй като егото им рядко се отказва от битката за запазване на живота си.

Вашият отговор като просветлени души е да давате на умиращите колкото се може повече любов и състрадание. Простете им, че не се грижат по-добре за себе си. Тук няма вина или място за обвинения. Само потвърждение, че всяка душа на Земята предприема правилните стъпки, за да осигури най-високото си и най-добро израстване и щастие.

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017-2030 г.“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате от сайта на издателството без оскъпяване за доставка от тук.

Книгата можете да намерите и във веригите книжарници Хеликон, Сиела и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *