Земята вече е планета от 4-та плътност

Започвайки от 21 декември 2012 г., преобладаващият начин на изразяване на Майката Земя е четвърта плътност. Това означава, че всички въплъщаващи се сега души трябва да приемат принципите на четвърта плътност на сътворчество, сътрудничество, хармоничен живот, уважение към околната среда, желание за израстване и еволюиране и възприемане на себе си като съзнателни същества, тръгнали по спиралата на еволюцията и възнесението.

Душите, които са във въплъщение сега и не са в състояние или не желаят да прегърнат гореизброените качества, ще разполагат с малко време да приведат в ред нещата си, преди да напуснат телата си в трета плътност (посредством процеса на смърт и превъплъщение) и да се заселят на друга планета в трета плътност.

Този период вероятно ще обхване трите портала, приключвайки през 2030 г. В някои случаи е възможно на душите да се даде допълнително време, за да приведат нещата си в ред, но всички идващи (превъплъщаващи се) души от 2012 г. нататък вече вибрират в четвърта или по-висока плътност. С други думи, Земята приема само души, чието вибрационно състояние е над 4,00 по честотната скала на този канал.

Промените в химическия състав на Земята и нейната атмо-сфера, заедно със слънчевите бури и изригвания и електромагнитните колебания, навлизащи в Земята от центъра на Галактиката, ще доведат до мутации в клетките на човешките същества. За онези, които са повишили своите вибрации и са поддържали имунната си система, въпросните вибрации ще бъдат добре дошли и приети като катализатори за промяна, водещи душата до по-високо състояние на съществуване. За тези, които отказват да израстват и еволюират, които са дълбоко привързани към материализма или които не се чувстват готови на ниво душа да приемат Новата Земя, мутациите ще предизвикат срив на имунната система, отваряне на тялото за атаките на екзотични вируси, бактерии, плесени, гъбички, токсични химикали, радиация и т.н.

Нашият състрадателен Създател наистина дава на всяка душа това, което желае. Душите, които не са готови за Земята в четвърта плътност, няма да трябва да страдат, опитвайки на­празно да научат уроци, за които не са готови. Единственото страдание на този план е резултат от съпротивата на егото. Намиращите се вече в четвърта плътност най-сетне ще преживеят радостта да живеят в свят на изобилие, където висшите приоритети са добруването на хората и на Майката Земя.

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017-2030 г.“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от сайта без оскъпяване за доставка.

Други книги на Сал Ракели:

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *