mega888 Влиянието на космическите цикли

Влиянието на космическите цикли

Съществуват няколко космически цикъла, важни за вас в това време. Най-известният от тях е Прецесионният цикъл (или прецесията на оста), който се случва приблизително на всеки 25 920 години. Много от вашите древни календари, включително и календарът на маите, са основани върху прецесионния цикъл.

Има още три други цикъла, за които трябва да знаете. Първият цикъл е най-важен от тях. Той даже е по-силен от прецесионния. Ние го наричаме Галактически преход и ще го обсъждаме подробно в следващата глава. Другите два са относително по-слаби от първия и ще ги обсъждаме сега. Това са преминаването през Слънчевата система на кометата Ананутак, което се случва веднъж на всеки 10 500 години, и на планетоида Нибиру – приблизително на всеки 3 600 години. Няма изглед кометата или планетоидът някога да се сблъскат със Земята. Опашката на кометата закача атмосферата на Земята веднъж на всеки осем или девет преминавания. Гравитационното поле на Нибиру силно влияе върху Земята веднъж на всеки 12 преминавания. Освен това същества от етерните и небесните нива на Нибиру често общуват със Земята, когато планетоидът преминава близо до нея на всеки 3 600 години. За това свидетелстват записите на древните цивилизации.

В най-близките години ще се случат и двете събития. Ананутак (названието тук е много разтегливо – можете да срещнете тази комета и под малко по-различно име) ще направи следващото си преминаване през Слънчевата система през 2017 г., а Нибиру (известен също като „Пелин“ и „Планетата Х“) ще се приближи до Земята през 2030 г.

До прецесионното изравняване остава много малко време, затова може би вече усещате енергиите и виждате някои последствия от това събитие.

Космическите цикли са катализатори за промяна.

Те задействат събуждането на душата. Ако душите не са готови за пробуждането, преходите често служат като изходни точки, които дават възможност на душите да се опитат да научат уроците си в друг свят, който може би е по-благоприятен за тяхната скорост на обучение. Повечето планети, предвидени за приемането на човешките души в периода на прехода, са осигурени със специално подготвени учители, за да имат изоставащите души повече възможност да научат уроците си.

Погрешно е да се смята, че всички души ще преминат в периода на тридневното прецесионно изравняване. Несъмнено много ще се възползват от възможността да преминат от една плътност в друга или пък да напуснат земния план и да се прехвърлят в астралните сфери на друга планета за подготовка за въплъщението им там. На този етап обаче само относително ма­лък брой души ще напусне Земята или ще се възнесе точно в този тридневен период. Понеже Галактическият преход (електро­магнитната нулева зона) продължава 150 години, земните души ще имат достатъчно време за прехода, пребивавайки в каталитичните енергии.

Прецесионното изравняване през 2012 г. ще действа като тласък за ускоряване еволюцията на душата. През 150-годишния прозорец на Галактическия преход ще има още два такива „прехода“, които съответстват на небесни събития – единият през 2017 г., а вторият през 2030 г., както посочихме по-горе. Всички тези събития включват радикална еволюция (мутация) на земните души.

Преживяването на предопределените събития до голяма степен ще се определя от свободната воля. Вие притежавате свободната воля да прегърнете Божествените принципи на любовта, сътрудничеството, хармонията, състраданието, доверието и безкористното служене. Това значително ще облекчи преживяването на тези събития. Това може да бъде период на освобождаване вместо на поробване, смърт и разрушение. Изборът е ваш, възлюбени Творци.

Из Глава 7 и 8 от книгата „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *