mega888 За автора

За автора

Сал РакелиСал Ракели е учител, лечител, ясновидец и мистик с повече от 35 г. опит в областта на човешкия потенциал.

Сал е автор на книгите:

както и на множество статии и канализирани послания от просветлени извънземни същности, ангели и възнесени учители.

Сал Ракели разкрива своите медиумни и интуитивни способности в средата на 70-те години на миналия век чрез Силва Метод. По-късно създава свой собствен уникален метод за медитация, наречен „Алфа-Тета програмиране“, чиято цел е препрограмиране на подсъзнанието и отключване на вътрешния творчески потенциал.

През 80-те години Сал се занимава с различни видове медитация, терапия и йога, включително съзнателно дишане и пречистване на тялото/ума. От 1980 г. Сал се занимава задълбочено с Таро и започва да съчетава ръководени медитации с медиумни и духовни консултации.

Сал също е израснал като класически пианист и през 1984 г. започва записи на оригинална нюейдж музика, в т.ч. „Ангелски танц“.

През 1994 г. Сал издава първата си книга, „Живот на предела“ – ръководство за самостоятелна помощ.

В началото на 2000 г. Сал започва съзнателно предаване (ченълинг) на Лиа, същество от шеста плътност, както и на арктурианците, колективно съзнание от седма плътност. Той работи също с Господ Сананда (свръхдушата на Исус), богинята Изида от осма плътност и Боговете Творци от 12-то измерение, известни като Основателите.

През 2007 г. Сал става съавтор, заедно с Основателите, на книгата Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“ – научен и духовен пътеводител за настъпващите времена.

Отскоро Сал е насочен да помага на душите да излекуват своите минали, паралелни и бъдещи „аз“ чрез „изцеление на времевата линия“ – космически рифрейминг процес, включващ сливането на настоящи и минали животи с Божественото Присъствие. Тази уникална негова терапия позволява на душите да изцелят травми от ранното детство или от предишни животи.

Съосновател на Мистична школа Сананда, Сал също е Рейки Учител и създател на поредица от дискове за медитация, с цел да ви помогне да развиете медиумните си способности.

Сал живее в САЩ, но пътува интензивно по целия свят, като провежда множество практически курсове и семинари по темите за изцелението и възнесението.

През август Сал Ракели ще гостува в България като част от обиколката му на Балканите. Повече за посещението на Сал в страната можете да научите тук.

Повече за Сал Ракели и неговата дейност можете да намерите на неговия сайт: www.salrachele.com.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *