mega888 Медитация „Интегриране на душата“

Медитация „Интегриране на душата“

Медитация „Интегриране на душата“

Медитация „Интегриране на душата“

Музика, текст и изпълнение: Сал Ракели

Език: английски и български (дублаж)

Формат: DVD, 40 мин.

Цена: 12 лв. при покупка на място в издателството

Цена с доставка (куриер и наложен платеж): 15 лв.

Цена в търговски обекти: 15 лв.

МК 56345 / 12-08-2013

Поръчай

Описание:

Вие сте могъщо, творческо, духовно същество, способно да твори по образ и подобие на своя Създател. Въпреки това повечето души на Земята не изпитват това в ежедневието си.

Постигането на духовно майсторство и възвръщането на истинската ни сила може да се случи само тогава, когато имаме пълно интегриране на душата. Това означава, че всички нива на нисшия аз работят съвместно за свързването си с Висшия Аз.

Тази медитация за интегриране на душата ще ви помогне да изцелите и интегрирате своите шест нисши тела – физическо, емоционално, ментално, астрално, етерно и каузално. Когато сте цялостни и завършени, ще имате „вярата да премествате планини“. Ще осъзнаете безграничната истина на своето същество.

Интегрирането на душата е изкуството на синхронизирането на всички ваши части, така че те да могат да работят заедно като Едно Същество.

Медитацията „Интегриране на душата“ е практическо приложение към книгите на Сал Ракели, издавани в България от издателство „Възнесение“.

Дискът е във формат DVD и включва оригиналната версия на английски език, изпълнена от Сал Ракели, както и българска версия с пълен дублаж.

 

 

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *