mega888 Интегриране на душата

Интегриране на душата

Интегриране на душата

Заглавие: „Интегриране на душата“

Автор: Сал Ракели

Издател: Възнесение ООД, 2013 г.

Страници: 400

Корица: мека

Изчерпан тираж.
Очаквайте книгата в електронен вариант.

 

 

Разгледай Поръчай

Описание на книгата

Добре дошли в зората на новата Златна Епоха! Може би се питате: „Но къде е тя?“ Ние сме в процес на раждането на една прекрасна Нова Земя; при все това навсякъде около нас виждаме нищета, страдания, бедност, замърсявания и всякакви болести. Въпреки че ни е обещан един нов свят на мир и изобилие, пътят към проявлението му няма да бъде лесен. Ние сме очите, ушите, ръцете и краката на Бог, изразени чрез физически тела на Земята. По-просто казано, Бог помага на онези, които помагат на себе си.

Като съ-творци с Бог от нас зависи дали ще създадем този нов свят. Тази книга започва, като ни показва защо светът е в това положение, а след това ни обяснява как да го променим, така че да доведем тази прекрасна Нова Епоха на благоденствие, радост, любов и просветление. Тя описва подробно тайните на душата и това как да синхронизираме всички нива на нашата същност в едно могъщо, единно и величествено цяло. Този материал е практически ориентиран, здраво стъпил на Земята и лесен за разбиране, но също протяга ръка към звездите, като ни помага да отключим своя неограничен потенциал. Насладете се на пътешествието!

* * * * * * *

Поздрави, възлюбени! Говори Висшият Аз на Сал. В тази книга ще чуете посланията на различни групи от духове водачи, всички те със своя собствена уникална и индивидуална вибрация. Често пъти те ще говорят като колектив, или групов комплекс души, използвайки думите „ние“ и „нас“.

Това въведение ще обобщи пътешествието, на което поемаме заедно, и, надявам се, малко по малко ще започне да ви подготвя за онова, което ви очаква в следващите глави.

В Глава 1 ще изследваме еволюцията на душата и ще опишем различните ѝ характеристики, както и някои от крайъгълните камъни по еволюционния ѝ път. Ще припомним произхода на душата и какво тя е преживяла в самото начало на своята еволюция. Ако донякъде сте запознати с духовните учения, знаете, че е имало „отпадане от благодатта“, или първоначален отпечатък, свързан с първото спускане в материята, което се е осъществило преди много време. В Глава 1 възнамеряваме да хвърлим нова светлина върху това преживяване.

В Глава 2 ще разгледаме различните типове взаимоотношения, които душите формират една с друга – на Земята и в други сфери и измерения. Един от най-бързите начини за израстване на душата е посредством взаимодействието с другите. Въпреки че по пътя може да има време и място за уединение и дори изолация, в крайна сметка всички души трябва да преживеят описаните тук форми на взаимоотношения. Надяваме се, че Глава 2 ще помогне на онези от вас, които изглежда се сблъскват с проблеми в своите земни взаимоотношения. Ако се улавяте, че повтаряте едни и същи модели отново и отново или че привличате един и същ вид проблемни взаимоотношения – същите проблеми, но с различен човек – то тази информация би трябвало да ви е полезна.

В Глава 3 ще разгледаме подробно естеството на фрагментирането на душата, включително защо то се случва и как да бъде преодоляно. Може да срещнете известна трудност в разбирането на този материал, така че ще напредваме бавно и ще използваме много аналогии и примери.

Християнската Библия твърди, че „вярата ни може да премества планини“. Ще перифразираме това така: „Можем да преживеем своя безграничен Висш Аз, когато всички части на нашето Същество са синхронизирани.“

В този случай от нас се иска да направим нещо повече от това да се доверяваме сляпо на една по-висша сила. Постигането на духовно майсторство и възвръщането на истинската ни сила може да се случи само тогава, когато имаме пълно интегриране на душата. Това означава, че всички нива на нисшия аз работят съвместно за свързването си с Висшия Аз. Висшият Аз е колективен термин, който в действителност означава шестте по-висши нива на Аз-а, които ще бъдат описани в Глава 1.

Глава 3 също така ще илюстрира различните начини, по които душите ни губят синхронизираността си. Когато се научим да разпознаваме къде сме фрагментирани, тогава сме в състояние да предприемем стъпките, дадени в следващата глава.

Глава 4 ще изследва многобройните лечебни методи, техники и упражнения, които могат да ни помогнат да възстановим интегрираността на душата си. С интегрирането на все повече и повече парченца от душата си ще откриете, че най-накрая започвате да изживявате „вярата, която премества планини“. Отново ще бъдете в състояние да правите нещата, които сте можели да правите по времето, когато сте живели в Едемската градина, преди да изживеете падението и вярата в отделеността.

В Глава 5 ще разгледаме различните типове и нива на просветление – от източнофилософските учения за постигането на „неподвижен ум“ до състоянията на възторг и екстаз, преживени от много мистици и аватари. Не ви обещаваме да ви дарим с преживяване на просветление, тъй като съществуват много състояния на съзнанието, които не могат да бъдат търсени и постигнати директно, но се надяваме да хвърлим малко допълнителна светлина по този въпрос.

В Глава 6 ще разгледаме как интегрираните души функционират в света. Ще изследваме някои от начините, по които световната икономика би била различна, ако душите, занимаващи се с бизнес, бяха в пълен контакт със своя Висш Аз. Възлюбеният дух водач на Сал – Лиа, ще ни изнесе просветлена беседа относно парите и финансите.

И накрая, книгата съдържа приложения, които изясняват допълнително някои от идеите, представени в отделните глави, както и терминологичен речник за ваше улеснение в по-доброто разбиране на термините, които ще използваме.

Моля ви бъдете търпеливи и внимателни към себе си, докато напредвате в четенето на тази книга. Възможно е част от материала да разбуди у вас някои нерешени емоционални проблеми, които се нуждаят от изцеление. Това е повод за празнуване. Ще се научите да приветствате всички благоприятни възможности за изчистване на старите емоционални и психологически проблеми.

Наскоро вие преживяхте порталния преход на 21 декември 2012 г. Навярно все още се чудите какво се случи тогава. Някаква част от вас се чувства различна, докато други части изглежда все още са същите като преди. Ще намерите кратко обяснение на прехода в Приложение А.

На хоризонта се задават още много промени – както във вас самите, така и във външния свят. Докато напредвате в четенето на този материал, позволете му да ви помогне в това да намерите смисъл в хаоса и объркването, които сякаш са навсякъде около вас.

Този свят представлява казан за претопяване на души от цялата вселена. Имате просветлени светци и аватари, живеещи врата до врата с онези, които все още са заседнали в животинското съзнание. Освобождавайки се от осъждането и страха, вие ще се научите да оценявате разнообразието и контраста, които се наблюдават на тази планета.

Помнете, че всяка душа притежава дара на свободната воля. Това означава, че никои две души няма да израснат и еволюират с абсолютно същото темпо. Ако са ви нужни няколко месеца, за да схванете всички идеи и концепции в тази книга, то приемете това. Ако я прочетете набързо за два-три дни, това също е добре. Както винаги, за нас е удоволствие да говорим с вас и горим от нетърпение да ви помогнем във вашето пътуване към пробуждането.

Ние сме Висшият Аз на Сал и за нас беше удоволствие да ви представим тази книга. Нека сега започнем своето изследване, разглеждайки природата на душата.

Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *