Въпроси и отговори със Сал Ракели

На 15 октомври от 20:00 ч. Сал Ракели ще проведе едночасова беседа на живо на фейсбук страницата ни Възнесение. Водещата тема е промените, които се случват сега на Земята и засягат всички сфери на човешкия живот. По време на онлайн събитието можете да задавате своите въпроси по темата.

Живеем в едни от най-бурните и вълнуващи времена в историята. Всеки ден изглежда, че се случва нещо голямо на сцената на живота. Сал и неговите любящи духовни водачи ще говорят за това какво можем да очакваме до края на 2021 г. и след това, като ще предостави актуална информация за Covid-19, ваксинациите, промените във времето, климата, земетресенията и вулканите, икономическата и политическата ситуация, перспективите за война и мир и др.

Сал ще направи традиционния си ченълинг с Основателите, които са същества от 12-то измерение от чиста светлина и идват на Земята през превратни периоди от историята на човечеството, за да донесат своята безгранична мъдрост и любов.

Сал Ракели е автор на поредица от книги за истинската история на Земята и настоящите изменения в личностен и планетарен план. Той е посветил живота си в служба на човечеството в периода на прехода към Новата Златна епоха на Земята, напътстван от своите духовни водачи от по-високите измерения.

Форматът на беседата е „въпроси и отговори“ – можете свободно да задавате въпросите си преди и по време на събитието на живо. Беседата ще завърши традиционно с медитация, водена от Сал.

КОГА: 15 октомври (петък) от 20:00 ч.

КЪДЕ: На живо на фейсбук страницата ни Възнесение

 

В периода 15-31 октомври Сал ще проведе лични консултации. Повече информация тук.

Сал също ще проведе и следните онлайн семинари специално за българската публика:

  • „Освобождаване от страха и препрограмиране на подсъзнателния ум“ на 23 и 24 октомври от 17 до 21:30 ч.
  • „Свързване с вашите духовни водачи“ на 30 и 31 октомври от 17 до 21:30 ч.

Повече за семинарите можете да намерите тук.

Организатор: Асеншън Ивентс

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *