Лични сесии с гонг и тибетски купи

* Звукът се използва от хилядолетия за достигане до дълбоки състояния на съзнанието, повишаване на вибрациите и изцеление

Личните сесии с гонг и тибетски купи дават възможност за по-интензивно преживяване на релаксиращото, хармонизиращо и медитативно въздействие на звуколечебните инструменти.

При личните сесии се постига по-ефективно енергийно пречистване и хармонизация, освобождаване от стреса и напрежението, дълбока релаксация и медитация. Ако искате да се отпуснете и премахнете стреса и напрежението; ако искате да изчистите ума си от натрапчивите мисли и да се освободите от негативните емоции или просто да се хармонизирате енергийно и да медитирате на лечебните звуци на тези древни инструменти, тогава тези сесии са точно за вас.

По време на личните сесии слушателят ще се наслади на т.нар. „гонг баня“. Тя представлява безводна звукова баня, при което гонгът произвежда цял спектър от обертонове, като ни обгръща и облива със своя звук и фини вибрации. Къпейки ни във вълни от красиви, неподвластни на времето вибрации, гонг банята наподобява мини-ваканция – мощните вибрации на гонга ни пренасят на друго ниво на съществуване, на място, където изцелението се случва естествено и стресът и напрежението от ежедневието биват нежно отмити. При гонг банята слушателят ляга на пода върху мека постелка, с удобни дрехи и топла завивка, за да се постигне пълен комфорт на преживяването. Гонг банята се изпълнява в спокойна и приятна среда, на тихо и проветрено място с мека светлина.

Личните сесии продължават около час, през който звукът на гонга може да се изменя по ритъм и интензитет. Освен гонг в личните сесии се използват и тибетски купи, индийски хармониум и други съпътстващи звуколечебни инструменти, както и обертоново пеене. Така според личното възприятие личната сесия може да бъде музикално преживяване, релаксация или по-дълбоко преживяване на медитация, терапия и себеизцеление.

Личните сесии могат да бъдат използвани и с конкретно намерение, като например премахване на блокажи, освобождаване на емоционална болка или намиране на дълго търсен отговор на конкретен въпрос, вълнуващ слушателя. За целта водещият провежда кратък разговор с човека, който ще приема вибрациите. Така сесията е по-фокусирана, тъй като и двамата съзнателно насочват вниманието си към постигане на намерението. Когато започне практическата част, слушателят се отпуска изцяло и единствено водещият се фокусира върху темата на разговора. В този момент намерението се превръща във вибрация и се обединява с вибрациите на гонга. Като инструмент, който изразява Космическия Разум, гонгът изпраща информацията, получена от водещия, и вселената отговаря, като приканва гонга да изрази точните честоти, необходими за постигане на намерението. Това позволява на слушателя да започне незабавно да резонира на честотите на гонга и чрез този резонанс вибрациите трансформират състоянието на човека, като го изцеляват.

За разлика от груповите сесии при личните сесии водещият се фокусира през цялото време върху намерението на слушателя, като изпраща информация към гонга, а гонгът отговаря с подходящите честоти. Това се случва на всички нива – физическо, ментално, емоционално и духовно.

Личните сесии се провеждат индивидуално и по двойки.

Водещ на сесиите е гонг майстор Христо Владимиров.

*  *  *  *  *

Личните сесии се провеждат с предварително записване за уговаряне на ден и час на провеждане. Пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или ни се обадете на тел. 02/ 986 31 08 или 0885 76 9336.

Цената на индивидуална сесия е 60 лв. Цената за сесия за двама е общо 70 лв.

Ето едно примерно видео за сесия по двойки и индивидуално (субтитрите се включват от контролната лента на видеото):

 

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *