mega888 Мистерията на времето

Бюлетин

Facebook

Мистерията на времето

Книгата можете да поръчате по следните начини:

  • С наложен платеж и доставка до офис на Еконт. Цена на книга с включена доставка: 18 лв. При поръчки на две или повече книги на Издателство Възнесение се предвиждат отстъпки. Използвайте формата за поръчка по-долу или ни изпратете имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с Вашето име, точен адрес, телефон за връзка, допълнителна информация за доставката (ако такава е необходима) и името на книгата. В „Коментар“ посочете желан от Вас офис на Еконт.
  • Поръчки с доставка извън България. Пратките се заплащат предварително, след като бъдат уточнени разходите. Моля, попълнете долната форма точно. В полето „Коментар“ укажете броя книги и друга важна информация, която трябва да знаем за доставката. След уточняване на разходите ще ви бъде изпратен имейл за потвърждение и банкова сметка, на която трябва да преведете сумата, преди да бъде изпратена книгата.

Книгата можете да намерите и във веригите книжарници Сиела, Store.bg и др.

За повече информация можете да ни позвъните на моб. 0876 809 609 или да ни изпратите имейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

 

Форма за поръчка чрез куриер и наложен платеж

Моля, изчакайте!
Име
 
Фамилия
 
Адрес за доставка
 
Град
 
Пощенски код
 
Телефон
 
E-mail
 
Коментар
 
Обратно
Име *
Фамилия *
Адрес за доставка *
Град *
Пощенски код *
Телефон *
E-mail *
Коментар *
  Задължителни полета