Електромагнитни линии и вихри

Как достигат електромагнитните колебания до Земята? Как достигат до всички форми на живот?

Не всички същества на Земята получават еднакви дози електромагнитна енергия от слънцето и звездите. Често местоположението на организмите е основен фактор, определящ колко енергия ще бъде поета. Ако например два организма са изложени на слънце и единият се намира върху голяма електромагнитна линия или вихър, а другият – не, онзи върху електромагнитната линия или вихъра първоначално ще получи по-силни и по-директни колебания на електромагнитната енергия от другия.

Всички души на Земята ще преминат през мутациите, но живеещите на електромагнитните линии и вихри ще получат енергиите първи и в по-големи размери от онези, които живеят далеч от тези линии и вихри. Скаларните електромагнитни пулсации, излъчвани от слънцето и звездите, протичат първо към северния и южния магнитен полюс на Земята и после протичат по планетата от север на юг или от юг на север по меридианите на планетата. Това не са съвършените линии на географската ширина, изобразени на навигационните ви карти, но концепцията е подобна.

Въпросните електромагнитни линии кръстосват планетата в едни случаи по суша, в други – по вода. Те образуват електромагнитна мрежа, като се пресичат в различни точки, наречени „вихри“. На местата, където се пресичат електромагнитните линии, енергията обикновено е по-концентрирана.

След това електромагнитната енергия излиза от електромагнитните линии и вихри и се разпростира към околните области, като постепенно запълва земната повърхност. Областите с голяма надморска височина ще получават по-директни трансмисии от областите на морското равнище.

Колебанията преминават през атмосферата, после – през водата и най-накрая – по сушата. С отдалечаването си от електромагнитните линии и вихри енергията се разсейва донякъде, но все пак е много по-силна от нормалното фоново ниво преди електромагнитните пулсиращи трансмисии.

Ако сте напреднала душа, пречистила много от емоционалните и психологическите си травми, може би ще бъде във ваша полза да бъдете на електромагнитна линия или вихър по време на преминаването през порталите или да живеете там няколко години по време на Галактическия преход. Ако сте свръхчувствителни или имате много неразрешени проблеми, вероятно ще бъде най-добре да се отдалечите от електромагнитните линии и вихри. Така ще имате повече време за преработване на неразрешените си проблеми.

Големите градове, разположени в близост до електромагнитните линии и вихри, ще се променят по-бързо и често с по-голяма нестабилност за разлика от градовете, които се намират по-далеч от точките на разпространение на електромагнитна енергия. Тъй като енергийните промени са по-драматични по електромагнитните линии и вихри, възможно е съпротивата на човешките същества също да бъде по-голяма. Това може често да породи насилие и смут над т. нар. „нормални нива“ в повечето големи градове.

Освен това имате създадени от хората вихри като места на постоянна молитва и религиозно поклонение. Тези центрове действат по подобен на естествените вихри начин, концентрирайки енергията. Пример за място както с естествени, така и със създадени от хората вихри, е Йерусалим. Нормално е да се очаква вълненията и промените на такова място да бъдат по-големи от нормалните и случаят действително е такъв. (Въпреки че религиозните традиции се поддържат там от хилядолетия и могат да се смятат по-скоро за стабилни, поне що се отнася за свързаните с тях церемонии и ритуали, енергията като цяло в региона далеч не е стабилна.)

В обобщение, електромагнитните линии и вихри са области на концентрирана електромагнитна енергия, която на свой ред води до усилване на равновесието или дисбаланса в човешкото съзнание. Как ще ви се отрази един вихър зависи в голяма степен от вашето състояние на съзнанието. Принципно мислите и чувствата ви се усилват, когато сте на електромагнитна линия или вихър. Много души, които живеят на места като Седона, Аризона, например, установяват, че рядко минава и ден без някакво пречистване или излизане наяве на негативни проблеми, които трябва да бъде излекувани.

Колкото до отработилите в голяма степен негативизма си, енергиите на място около вихър могат да подсилят добрите намерения и творческите им визуализации, увеличавайки способността им да материализират своите желания.

Из Глава 4 „Външните промени“ на книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012 - 2030 г.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *