Преходът се осъществява

Поздрави, Сътрудници на Светлината! Ето, че сме тук! Преходът се осъществява. Той отговаря или надхвърля едни очаквания и не успява да оправдае други, в зависимост от нивото и вида на очакванията, които вие и аз имаме. Ако очаквате период на висока енергия и ново начало, няма да бъдете разочаровани. Ако очаквате всичко да бъде лесно, без нищо за освобождаване, тогава вече преминавате през отрезвяващо събуждане. Преходът е катализатор и усилвател на това, което е в съзнанието ни. Той е златна възможност за създаването на нов свят, като се фокусираме силно върху това, което искаме да проявим, както и за подготвянето на планове за неговото осъществяване.

Имаме повече помощ от всякога в историята на тази планета. Легиони от ангели, архангели, възнесени учители и същества на Светлината ни помагат да осъществим този преход от свят на тъмнина и отчаяние към свят на радостна, изпълнена с ентусиазъм любов и състрадание. Понеже имаме свободна воля, от нас зависи дали ще бъдем инструментите на мира, за който говорят светиите. Бог работи чрез нас, като нас. Ние сме външния творчески израз на Божественото. Заедно ние създаваме нов свят, който да замени потисничеството, контрола, страха, мизерията, оскъдицата, бедността, осъждането, омразата, предубежденията, апатията и невежеството. Насочваме нашата Безкрайна Любов и Безгранично Състрадание дълбоко в най-тъмните краища на света, носейки Светлина на местата, които почти са забравили какво представлява тя. Това е нашата свещена цел и сега е нашето свещено време.

Събиране при пирамидите на Маите

Аз ще присъствам на фестивал и чествания в Юкатан, Мексико, по време слънцестоенето, заедно с над 1000 сътрудници на светлината от целия свят. Изглежда съвсем подобаващо да приветстваме новата епоха официално, като пребиваваме в сърцето на цивилизацията, която насочи вниманието ни към този преход с популярния си календар. Той е бил вдъхновен от звездни същества, които са знаели за прецесионното изравняване, далеч преди Земята да бъде колонизирана. Нашата група ще изпраща молитви и изцеление към Земята през това време, за да усили помощта, която вече е тук. Ние сме онези, които очаквахме!

Книга за интегрирането на душата

Започвам четвъртата си книга. Тя ще разгледа темата за интегрирането на душата. Важно е тази тема да се изследва задълбочено, тъй като няма писмен материал на планетата, който адекватно да е разгледал много от аспектите на тази тема. Онези, които очакват книгата ми за свободната енергия, ще трябва да почакат още малко. Процесът на извеждане на свободната енергия за широка употреба в света включва много промени сред изобретателите и компаниите и колкото и бързо да получавам информацията, тя се променя. На пазара вече има машини, задвижвани със свободна енергия, но тяхното значение все още е омаловажавано, защото човечеството все още не е готово да приеме неограниченото изобилие, поради преобладаващото вярване в недостига и оскъдицата. Те са част от системите от вярвания, които ще се разпаднат по време на прехода. Като се събудим и осъзнаем, че живеем във вселена на неограничено изобилие, нашият свят ще започне да отразява това.

Ще ви информирам за развитието на новата ми книга.

Промени в технологиите

Изглежда има много жертви в технологичния свят, които може да са свързани с прехода. Две компании, които, според моето възприятие, изглежда се борят да издържат на енергиите, са Yahoo и Microsoft. Наскоро и двете компании ме прекъсваха с реклами и рестартирания на системата по средата на лични консултации. Поради това въвеждам следните промени. От 2013 г. сменям имейла си от Yahoo на Google Gmail. Адресът ми в Gmail е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Използвах този адрес от години като резервен вариант, но сега вече ще е редовният ми имейл. Също така за последен път си купих компютър с операционна система на Microsoft и в бъдеще ще използвам продуктите на Apple. Ако все още не знаете, Microsoft прави безкрайни актуализации на продуктите си и по същество кара клиентите си насила да приема тези актуализации. Докато някои са полезни, като оправят недостатъци и премахват вируси, други имат за цел да направят компютъра ви неизползваем, така че да ви се налага да си купувате нов на всеки три години (освен ако не сте технически специалист и знаете как да решите проблема, което не се отнася за мен). Извинявам се на всички клиенти, които са претърпели проблеми с връзката си по Скайп и грешки в имейлите на моя тригодишен лаптоп.

Още някои засечки

Опцията за дарения на сайта ми Измененията на Земята не работи добре. Моля свържете се с мен за заобикаляне на проблема, ако използвате кредитни карти, вместо PayPal.

Желая ви прекрасна Коледа и Нова година!

Сал

 

ГРАФИК за новата година

Енергиите на прехода не са подходящи за съставянето на конкретни планове сега. Все пак ето първоначалния ми график за 2013 г.

От август до ноември 2013 г. – обиколка в Източна Европа, включително България, Румъния, Сърбия, Хърватия, Словения, Украйна и Русия.

 

Из декемврийския бюлетин на Сал Ракели

http://hosted.verticalresponse.com/1152435/0ccf876cc9/547260589/22c617045f/

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *