Лекция на Сал и Основателите в София – втора част

Здравейте, приятели на Издателство Възнесение!

Измина една вълнуваща година, в която ви направихме съпричастни към мъдростта и знанието на Сал Ракели и неговите духове-водачи – Основателите, Лиа, арктурианците, Господ Сананда и др. За да ви доближим още повече до тях, организирахме лекции и семинари в София и Варна, както и лични консултации. Неотдавна издадохме компакт диска „Ангелски танц“ с музика за релаксация и медитация на Сал, както и DVD диск с първата от поредицата медитации на автора. Надяваме се, че с всичко това сме успели да ви помогнем да направите още една крачка напред в своето духовно развитие и израстване, особено в преломната 2012 г.

Също така осъзнаваме, че успехът на тези инициативи не би бил възможен, ако нямаше толкова много хора с отворен ум и сърце, търсещи отговори на своите въпроси и стремящи се към разширяване на своето съзнание. Без вас всичко това нямаше да има никакъв смисъл. Поглеждайки назад към изминалата година, изглежда, че сме успели да бъдем в точното време на точното място, за да ви помогнем в прехода към Новата Епоха на Мир, Светлина, Любов и Хармония. Искрено се надяваме да е било така!

Бихме искали да ви уведомим, че Сал отново ще гостува в България през август и септември 2013 г., когато отново ще организираме лекции, семинари и лични консултации в София и други градове. Следете информацията в тази страница, както и на сайта на издателството.

Пожелаваме ви много Светлина и Стремеж през 2013 г.!

В израз на благодарност за вашата подкрепа и прекрасните отзиви, решихме да публикуваме и втората част от лекцията на Сал и Основателите в София, състояла се на 19 септември, 2012 г.:

http://ascension.bg/bg/video-bg/85-video-bg/234-lecture-2

Издателство Възнесение

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *