Намесата на различни галактически групи

Благодарение на неуморната работа на арктурианците и техните помощници, Земята избегна много от пророкуваните катаклизми, но поради големия брой негативно ориентирани души на вашата планета не е възможно да бъдат предотвратени всички коригиращи действия на Майката Земя. Нашата сборна група души, заедно с арктурианците и различни други съвети на Светлината, редовно взема решения къде и кога да насочва предпазващите си енергии. Често позволяваме да стават земетресения и да изригват вулкани. Понякога успяваме да пренасочим земетресенията по-навътре в морето и по-далеч от населените райони или да намалим силата на големи земетресения, или да изравним налягането в земната кора, за да предотвратим изригването на някои вулкани.

Намерението ни е да правим необходимото земетресенията в населените райони да бъдат под 8.0 по вашата скала на Рихтер. Засега повечето по-големи земетресения бяха успешно измествани от сушата към океана. През 2011 г. едно земетресение и последвалото цунами причиниха разрушаването на някои от ядрените ви електроцентрали в държавата Япония. Позволено бе това да се случи, защото нивото на изпуснатата радиация не беше в състояние да изложи на опасност всички форми на живот на Земята и различните ни групи решиха, че допускането на този катаклизъм ще накара представителите на ядрената индустрия да осъзнаят, че е време да бъдат разработени по-безопасни начини за производство и доставка на енергия. Прави ни впечатление, че след разрушаването на въпросните атомни централи някои души в тази индустрия се вслушаха в предупреждението, но това не се отнася за мнозинството.

Важно е да се отбележи, че никой от нас, в по-висшите сфери, никога не е предизвикал умишлено бедствие на вашата Земя. Освен това редовно се намесваме в делата на негативно настроените извънземни, когато заплашват целия жизнен цикъл на вашата планета.

Както стана дума, стараем се намесата ни да бъде минимална и рядко предотвратяваме предизвиканите от хора катастрофи, дори когато ни стане ясно, че ще се стигне до бедствие. В няколко редки случая ще ви предупредим преди събитието, но принципно ще ви оставим да продължавате да се разпореждате с вашата планета, докато има все още безопасни места за Сътрудниците на Светлината.

Галактическата Конфедерация (също известна като Галактическа Федерация), група души от над 1000 звездни системи, е основната група, натоварена да неутрализира вашите ядрени, химически и електромагнитни оръжия, когато се сметне, че употребата им може да изложи на риск цялата Земя. Те се намесиха вече при пет различни случая, когато изглеждаше доста вероятно да се унищожите сами с ядрените си оръжия. Пак те предотвратиха мащабното използване на определени електромагнитни оръжия, защото то заплашваше да дестабилизира енергийната мрежа на Земята до непоправими размери.

Бяха допуснати две намеси във ваши програми за модифициране на времето, когато използваните методи заплашваха стабилността на вашата атмосфера. Противно на популярното схващане обаче, химическите следи (аерозолно впръскване на химикали във вашата атмосфера с цел контролиране на времето), оставяни от самолетите, принципно не влияят значително на региони, отстоящи на хиляди мили от мястото на прилагането им. Химическите следи за военни цели или за контрол на биологичната популация не са усъвършенствани дотам, че да се налага мащабна намеса. Огромното мнозинство от следи, които се виждат във вашето небе, са от обикновено кондензиране на отработени газове от самолети.

Обмисляли сме дали да се намесим във вашата програма за генетично модифицирани организми и дали да изчистим част от замърсяванията от вашите кладенци за природен газ, но засега тези проблеми не са изложили на достатъчно голям риск Земята, за да се прибегне до пълното спиране на въпросните програми. Освен това би било трудно да се намесим във вашите биологични експерименти, без да станем видими за вашите учени.

Искаме да повторим, че

нямаме намерение да се разкрием пред голям брой от човечеството.

Само незначителен процент от душите на Земята са отворени и възприемчиви за нашите послания и дори още по-малко са съгласни космически кораби да кацат в дворовете им. Нещо повече, нашата група души е еволюирала отвъд необходимостта от механични транспортни съоръжения.

Друга причина да не се намесваме в повече програми е, че голям брой души на Земята започват да осъзнават опасностите, криещи се в много от вашите генетични и биологични начинания и особено в генно модифицираните организми. Това означава, че може би ще успеете да отмените някои от по-разрушителните програми без директната ни помощ.

Прави ни впечатление, че използването на генно модифицирани култури и голямото количество пестициди, с които ги пръскате, излага на риск медоносните пчели и други насекоми. Ако нивото на пчелите падне под определена точка, може да се стигне до някаква намеса, за да се подсигури опрашването на жизненоважни култури. Уверяваме ви също така, че някои семена, които не са генно модифицирани, ще бъдат опазени от смесено опрашване с модифицираните им съответствия.

Из Глава 4: Външните промени на книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012 – 2030 г.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *