Лиа за числото 666

Получено от Сал Ракели

6 юни, 2006 г.

Скъпи възлюбени, това е Лиа. Изминаха няколко седмици, откакто ви предадох послание в този формат. Много от вас се чудят: „Къде е Лиа? Дали не ни изостави?“ Не, скъпи мои, аз съм си все тук. Времето е малко странно във вашия свят. Премигвам с очите си и един месец е изминал във вашия свят. Аз съм винаги тук, а вие се връщате в своя триизмерен свят и забравяте, че сте свързани със Цялото. Такъв е животът във вашия свят.

Има много теми, за които бих говорила днес, но избрах тази поради засиления ви интерес към числата и нумерологията. Говорили сме и преди за това как числата играят роля в проектирането на нашата Вселена. Вие имате ЕДИН Бог, присъстващ навсякъде из цялото Творение. Вие сте направени от ДВЕТЕ полярности на Бог – мъжка и женска. Имате ТРИ – Троицата на Бог, известна като Брахма, Вишну и Шива в хиндуистките традиции. Имате ЧЕТИРИТЕ части на Бог, както е посочено в някои от вашите езотерични писания, наричани с различи имена, включително Баща, Майка, Син и Дъщеря или Баща, Майка, съвършен Баланс и Проявление. След това става малко по-сложно. Имате пентаграма или ПЕТОлъчната звезда, която има много значения. Имате ШЕСТОлъчната звезда, представена в еврейската вяра, носеща смисъла „каквото е горе, такова е и долу“. Съществува и идеята за СЕДЕМ като щастливо число и за седем пространствения модел на Вселената. Също така имате ОСЕМ пространствен модел. Имате ДЕВЕТ като завършек и последно от едноцифрените числа. След това имате ДЕСЕТ, едно ново начало във вашата основна десетобройна система, както и главното число ЕДИНАДЕСЕТ. Числото ДВАНАДЕСЕТ представлява броят на плътностите във вашата локална Вселена. В действителност тази Вселена работи на база 12 бройна система. Някои от вас са суеверни, в смисъл че приписват сила на числата като щастливото или нещастното число 13. В нумерологията 13 е най-свещеното от всички числа, представляващо Дао или Празнотата, или свещената тайна на Творението. Бих могла да отида отвъд 13, но сега не преподавам курс по нумерология.

Числото 6-6-6 е една любопитна идея. Много от вас го отъждествяват с дявола или Сатаната, или Луцифер, или Белега на Звяра, както е дадено в книгата Откровение на вашата християнската Библия. Числата могат да се използват като умствени активатори или като портали в някои подпланове и подизмерения. Числото 11:11 беше много популярно преди много години. На тези числа им беше придадено значението на специални кодове, предназначени да предизвикат определени реакции във вашите умове. Те нямат сила в себе си, въпреки че могат да имат някои уникални математически свойства.

Вие сте имали много активиращи събития като Хармоничната Конвергенция и Хармоничното Съгласуване. Всяка дата или час, който ви помага да влезете в единно съзнание за общата цел за мир и любов, е достойно усилие. Както вече знаете, има сила в числеността (на душите). Числата представляват геометрични конфигурации и когато се комбинират определен брой цифри, се получават градивните елементи на Вселената. Фракталната геометрия се основава на комплексни числа. Това са числа, които съществуват в естествения свят, но за които вашата математика е неадекватна, и така вие измисляте това, което наричате имагинерни числа, за да компенсирате. И все пак тези т. нар. имагинерни числа, когато се генерират с компютър, изобразяват едни от най-красивите модели в цялото Творение. След внимателно проучване ще откриете, че цялата Вселена се основава на тези модели и се пресъздава по този начин. Ще откриете холограмата или Вселената вътре във Вселената. Започвате да осъзнавате, че живеете в светове, намиращи се вътре в други светове и т.н. Това е красотата на Творението.

А, отклонихме се. Започнахме този разговор с идеята за 6-6-6. Целта да повдигнем тази тема е следната. Когато голям брой души повярват в нещо, то придобива известна сила. Тази сила му е била дадена и след това то придобива свой живот. Така е и с 6-6-6. Някои от вас се ужасяват от това, след като си припомнят всякакви неприятни приключения в триизмерните и четиримерните светове. Белегът на Звяра е концепция, въведена от сирианците и орионците преди хиляди години, и първоначално е бил предназначен да внушава страх в населението, като едно от многото средства за вашето контролиране. Наистина ли искате да продължите да давате власт на тази идея? Във вашите свещени текстове има езотерични значения, дадени на последователността
6-6-6. Ние няма да навлизаме в подробности тук. Обаче тази кодирана последователност се свързва с бялата и черната магия, т.е. използването силата на висшия ум за контролирането и манипулирането на души и събития чрез ритуал.

Да, има енергии и същности, към които можете да се настроите и които ще ви помогнат да придобиете сила в полза на или срещу другите, но това ли е наистина, което искате да направите? За каква цел би ви послужило? Може да ви е интересно и дори приятно да се занимавате с бяла или черна магия, но как това допринася за израстването на душата ви? Настина ли е важно да се забърквате в това? Имате ли време за такива неща, когато основната ви цел е вашето просветление? Може да бъде полезно да разберете за суеверията и нумерологията, но колко надълбоко искате да отидете в това и с каква цел?

Вашето его е онази част от вас, която обича да контролира и владее хора, места и неща. Всеки един от вас в един или друг момент се е вманиачавал на тема контрол. Чувствате се вътрешно несигурни и вярвате, че нещо ви липсва по някакъв начин, и чувствате, че за да станете по-цялостни, трябва по някакъв начин да накарате Вселената да ви угоди. Уверявам ви, възлюбени, че това е път на нещастия и страдания. Единственото, което можете да контролирате, това сте самите вие. В крайна сметка всички опити да контролирате другите ще се провалят. Да, може да съберете големи армии и т. нар. разузнавателни звена, и сервилни войници, и тайни организации, и всякакъв вид прикрити тактики. Можете да създадете тайно общество с ритуали и посвещения, ранг и йерархия. Можете да се заблуждавате, като си мислите, че сте много важни, защото сте във вътрешния кръг на някой могъщ и силен легион, клуб или орден. Но какво се крие зад тези фантазии?

Вашият свят е силно поляризиран на „имащи“ и „нямащи“, на управляващи и управлявани, на знаещи и незнаещи. Вашите т. нар. управници са се забърквали в бели и черни магии под една или друга форма в продължение на хилядолетия, в безумното си желание да се контролират един друг, както и населението. И до известна степен са успели. С внушаването на страх в другите създават изкуствено усещане за власт и контрол. Издигат прегради, стени и тайни помещения. Слагат си униформи, мантии и медальони. Бият се в гърдите за своята важност. Крадат, насилват и ограбват ресурсите на този свят. Господстват над печалбите за сметка на другите, в напразен опит да извлекат реално усещане за значимост от своята лудост. Те са безумни марионетки на едно его, което не може да бъде задоволено. Те са вкопчени и сграбчени в неща, хора и преживявания, отчайващо търсейки нещо, за което копнеят и жадуват. И какво е то? Това е нещото, за което всички души копнеят. Спомена за своята святост. За своето съвършенство. За своето Единство. При все това те гледат извън себе си или се вглеждат в своето его. И никога няма да бъдат удовлетворени, докато продължават безумните си игри.

Възлюбени, простете ми, че говорих толкова дълго по тази тема, но осъзнавате ли степента на това безумие? Виждате ли, че извършителите и жертвите са уловени в тази страховита игра на „Аз контролирам теб“ и „Ти контролираш мен“? Независимо дали носите костюма на контролиращия и контролирания, вие не сте свободни. И двамата сте поробени. Хванати сте в играта на дуалността. Виждате ли това в дълбочина, възлюбени? Готови ли сте да сложите край на тази изморителна и глупава игра?

Позволете ми да повторя основната фраза, която всички сте чували: „Никой не може да ви контролира, освен ако не го позволите“. Вие сте свободни духове. Нищо никога не е променяло това, нито нещо някога ще го промени в бъдеще. Няма значение в коя страна живеете, колко омразни са вашите лидери и колко жалки са техните фасади. Отворете духовните си очи и просто кажете „Не“ на това безумие. Възстановете си своето Божествено наследство. Вашият Бог никога не ви е изоставял, нито за един миг. Запомнете това и се присъединете днес към мен и Конфедерацията, и мнозинството души в тази Вселена, които са се събудили за този факт. Нека
6-6-6 да бъде весел празник на живота. Потанцувайте с дявола. Веселете се със Сатаната. Дайте на Луцифер една голяма прегръдка. Или още по добре – изпратете една молитва и благословия на тези символи и душите, които вярват в тях. Благословете световните лидери. Помолете се за тях. Вижте ги окъпани в съвършенството на Златното, Лъчисто, Любящо Присъствие на Бог.

Днес е един прекрасен ден. Това е една възможност да видите съвършенство във всички хора и неща. Присъединете се към мен днес в удивлението от красотата във всичко, включително 6-6-6. Аз съм Лиа, завинаги ваша в духа.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *