mega888 Как да се свържете с Висшия си Аз

Как да се свържете с Висшия си Аз

Вашият Висш Аз се състои от всички нива и измерения на аз-а над ниво седем. Това включва душата, свръхдушата, монадата, Христовия, или Будически, Аз, Индивидуалния Божествен Аз и Универсалния Божествен Аз. За простота ще наричаме съвкупността от всички тези нива „Висш Аз“.

Най-простият начин да призовете Висшия Аз е като визуализирате златна светлина, която се спуска от небесата и навлиза в коронната чакра на върха на главата. След това можете да визуализирате как тази златна светлина преминава надолу през всички чакри и части на физическото тяло, като изцелява, изчиства и пречиства всички ваши клетки, докато продължава да се спуска надолу по краката ви и излезе през стъпалата ви. Ако седите, можете да си представите как тази енергия напуска тялото ви през основата на гръбнака и навлиза в Земята.

За да призовете собствения си Висш Аз, използвайте следния призив:

СЕГА АЗ ПРИЗОВАВАМ ЛЮБОВТА, СИЛАТА И МЪДРОСТТА НА СВОЯ ВИСШ АЗ. ПОЯВИ СЕ, ВЪЗЛЮБЕНИ ВИСШ АЗ.

Най-висшето ниво на Висшия ви Аз е вашето златно, лъчисто Божествено Присъствие. Докато визуализирате тази златна светлина, изречете следната команда:

СЕГА АЗ ПРИЗОВАВАМ МОЯ ЗЛАТЕН ЛЪЧИСТ БОЖЕСТВЕН АЗ ДА ПОТЕЧЕ ПРЕЗ ВСЯКА КЛЕТКА НА ТЯЛОТО МИ.

Един по-структуриран начин за призоваване на собствения ви Висш Аз е първо да навлезете в медитация и да започнете да дишате дълбоко. След 2-3 минути на дишане и релаксация кажете:

ПРИЗОВАВАМ БОЖЕСТВЕНАТА ЗЛАТНА, ЛЪЧИСТА, ЛЮБЯЩА СВЕТЛИНА ДА ИЗПЪЛНИ ИЗЦЯЛО СЪЩЕСТВОТО МИ СЕГА.

Помолете за пълна и цялостна защита на всички нива на вашето същество:

МОЛЯ БОЖЕСТВЕНАТА ЗЛАТНА, ЛЪЧИСТА, ЛЮБЯЩА СВЕТЛИНА ДА МЕ ЗАЩИТИ НАПЪЛНО И ИЗЦЯЛО НА ВСИЧКИ НИВА НА МОЕТО СЪЩЕСТВО.

След това използвайте следния призив:

СЕГА АЗ ПРИЗОВАВАМ СИЛАТА И ПРИСЪСТВИЕТО НА СВОЯ СОБСТВЕН ВИСШ АЗ. ПОЯВИ СЕ, ВЪЗЛЮБЕНИ ВИСШ АЗ. РАЗКРИЙ МИ СЕ. СПОДЕЛИ СВОЯТА ЛЮБОВ, СИЛА И МЪДРОСТ С МЕН. БЛАГОДАРЯ ТИ, ВЪЗЛЮБЕНИ ВИСШ АЗ.

След това притихнете и просто изпразнете ума си. Просто бъдете отворени за всичко, което се появи в съзнанието ви.

Важно е да практикувате тези техники за по няколко минути всеки ден, докато се научите да разпознавате присъствието на своя Висш Аз. Бихте могли да записвате думите или идеите, които ви идват, докато правите тази медитация.

Когато призовавате своя Висш Аз, по-висшите аспекти на душата ви се смесват и сливат с по-нисшите аспекти. По-висшите аспекти помагат на по-нисшите да се синхронизират, така че вие по-лесно да можете да интегрирате многобройните страни на душата си.

Има много фактори, които влияят на способността ви да оставате свързани с Висшия си Аз. Целта на повечето духовни учения е да ви помогнат да премахнете пречките пред осъзнаването на своите по-висши аспекти. Не е достатъчно просто да проповядвате относно по-висшите сфери. Ако сте възпрепятс­твани от твърде много негативни емоции, мисли и вярвания, това ще е като да се опитвате да преподавате висша математика на ученик от първи клас или ако използваме една по-добра аналогия, това ще е като да се опитвате да научите на просветление някого, който се измъчва от глад. Ако първо го нахраните, тогава е по-вероятно той да има енергията и фокуса, които са необходими, за да извлече полза от ученията ви.

Ето защо изцелението и пречистването на нивата на аз-а е абсолютно необходимо, преди да можете напълно да приемете по-висшите честоти в своето земно същество. Повечето от вас, които четете това, са били ангажирани с този изцелителен процес от доста дълго време и това е причината сега ние да можем да ви дадем малко по-подробна информация относно по-дълбоката природа на душата и многобройните ѝ вариации.

Често пъти ни задавате въпроса как да се свържете със своите духове водачи. По-долу ви даваме кратък отговор.

Из книгата „Интегриране на душата“ на Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *