Няколко думи за общностите

Из февруарския бюлетин на Сал Ракели

Аз съм тук, в целенасочената общност „Даманхур“. Вече минаха близо два месеца, откакто пристигнах. Целта на посещението ми е в две насоки: да си осигуря толкова необходимата почивка от постоянните ми пътувания и да науча повече за това как работи една успешна общност. Възнамерявам да използвам това, което науча, или за да започна своя собствена общност, или да се присъединя към някоя, която истински усещам, че е за мен.

Процесът на придобиване статут на гражданин в Даманхур е доста ангажиращ и изисква време и отдаденост. Вероятно няма да се стремя към пълно членство в тази общност в близко бъдеще. Въпреки че Даманхур има много достойнства (за които ще пиша, след като приключа временната си програма през март), чувствам, че услугите ми са по-нужни на други места. Аз отивам там, където най-много се нуждаят от мен и където мога да служа в най-голяма степен. Към момента това изглежда е Източна Европа, така че, както ще забележите в наскоро актуализирания график на сайта ми, ще имам няколко участия в тези страни.

Защо общността е толкова важна?

Епохата на изолираните индивиди, живеещи в големи градове, е към своя край. Този начин на живот просто не може да продължава. Повечето места на Земята са силно зависими от глобалната дистрибуционна система – структура, която е била във владението на „имперски интереси“ в продължение на хиляди години. Хората, които изглежда държат властта, са възпрепятствали духовния напредък на душите на Земята и сега когато тя и целият живот на нея се издигат във вибрация, остарелите системи, насърчаващи алчността, нетърпимостта, религиозния фанатизъм, контрола, потисничеството, бедността, наказанието и пр., ще изчезнат.

Разбира се, това няма да стане за една нощ. Никой няма да размаха вълшебна пръчка и така да премахне световните проблеми. Всички ние трябва да изпълним своята част с изчистването на негативните си мисли и емоции и трябва да се освободим от вярванията, които повече не ни служат. Първото вярване, което трябва да премахнем, е, че сме безсилни да променим системата. НИЕ СМЕ СИСТЕМАТА, независимо че изглежда обратното. Никакви негативни извънземни, банкери, господари Илюминати, потиснически режими или тъмни астрални същности не могат да имат власт над нас, освен ако ние не им позволим това чрез вярването, че сме безсилни, и като не изчистваме вътрешните си демони.

Знаем колко трудно е да се откажем от преобладаващите вярвания в света. Тази планета е била в мрак в продължение на хиляди години. Но ние сме дошли тук, за да извършим промяната, и ние правим това всеки път, когато се изпълваме със светлината на Бог и насочваме тази светлина към тъмните краища на Земята. Ние сме многомерни, затова и проблемите ни имат много измерения. Ние трябва да изследваме и изцелим всяка част, която е излязла от равновесие.

Тази година семинарите ми ще включват изследване на космическото ни наследство, както и механизма на възнесението. Ще продължаваме да работим с времевите линии и интегрирането на душата, както и как да изградим просветлени връзки и успешни общности. Каня ви да се присъедините, лично или онлайн, докато продължаваме да изграждаме величествената Нова Епоха.

Няколко интересни линка

Не насърчавам никого да разчита изключително на моите творби и тези на водачите ми, затова периодично предоставям линкове към трудовете на други души. За един красив, оптимистичен поглед към бъдещето препоръчвам Патриша Кота-Роубълс (PatriciaCota-Robles):

http://www.eraofpeace.org.

Въпреки че не съм съгласен с част от материала в долния линк, в него има интересни идеи, върху които можете да помислите:

http://www.thenewearth.org/returnoflight.htm

До следващия месец. Дръжте си главата в небесата и стъпалата на земята.

Сал

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *