mega888 Долорес Кенън за регресиите и връзката с извънземните

Долорес Кенън за регресиите и връзката с извънземните

Може да изглежда малко странно да се съчетават НЛО и извънземни с трите вълни доброволци и предстоящата смяна на измерението в Новата Земя. Но всъщност се връзват доста добре. Това е така, защото темата за извънземните е обгърната в страх и недоверие още от самото начало. Повечето изследователи търсят и намират онова, което възприемат като зло и ужасно. Това се базира на техните вярвания; те създават точно това, от което се страхуват. Тези изследователи никога не са помисляли за концепцията, която аз съм открила – че извънземните, това сме ние и ние сме извънземните. Тези същества са ни създали, така че нямат желание да навредят на рожбите си. Заради свободната воля и закона за ненамеса те могат само да гледат и да клатят глава пред глупостта и детинското държане на тези свои деца.

Когато другите изследователи подлагат под хипноза своите клиенти, те обикновено ги държат в леко състояние, вместо да ги отведат до дълбокото състояние, което аз използвам. В състояние на лек транс човек се заплита в емоции, там властва страхът.

Извънземните добре знаят какъв ефект имат върху хората, независимо дали с появата си, или с действията си, и затова предпочитат хората да не си спомнят за срещите с тях. Те са тук с определена цел, такава, каквато човекът, чийто спомени са изтрити при прераждането във физическо тяло, не би разбрал. Много хора не си спомнят връзките, докато не му дойде времето, докато тяхната мисия не стигне до етап, който те биха могли да разберат. Ако спомените дойдат прекалено рано, експериментът може да се провали. „Те“ казват, че в идеалния случай хората не знаят какво става, не знаят за тези срещи. Те не искат да объркват живота на хората. Но заради добавките в храните, замърсителите във въздуха, ако човек взима някакви лекарства (ободряващи или медицински) или пие алкохол, това води до промени в мозъка. В резултат на това те имат изкривен спомен за всяка среща (независимо дали е реална случка или сън). Спомените са оцветени от техните емоции, така че те смятат, че нещо ужасно им се е случило, защото е извън диапазона, който тяхното съзнание може да разбере. По тази причина е по-добре извънземните да изтриват тези спомени. Страхът е най-силната емоция на човека. Ако той не може да разбере нещо, това води до страх, който естествено изкривява спомена.

При метода, който аз използвам, аз изключвам съзнателния ум, за да можем да общуваме с Подсъзнанието (ПС), което има цялото познание. Тогава вече можем да открием истинската история или толкова от нея, колкото ПС смята за подходящо. То знае докъде е стигнал човекът по своя път и своето задание, знае точно колко може да понесе. Те никога не дават на човека повече, отколкото той може да разбере, и аз трябва да се съобразявам с това по време на сеансите. Ако ПС каже, че не може да даде повече информация или че не е време нещо да бъде разкрито, аз трябва да уважа това. Към ПС трябва винаги да се отнасяме с голямо уважение и аз съм установила приятни работни отношения с тази част от ума на клиента. Това е причината, поради която мога да получавам информация, която други изследователи дори не се и опитват да открият.

- Из книгата „Трите вълни доброволци и Новата Земя. Книга втора“ на Долорес Кенън

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *