Земята преминава през съзнание от четвърта плътност

По време на написването на тази книга общата ѝ вибрация беше около 4.25 по скалата на плътността на този канал. За да остане човек на Земята, обикновено е нужно вибрацията на физическото ти тяло да е с максимално отклонение 0.50 от общата вибрация на Земята. Понастоящем това означава, че вибрацията на физическото тяло на душите трябва да е между 3.75 и 4.75, за да останат безопасно на Земята.

На 21 декември 2012 година Земята достигна обща вибрация 4.00. Оттогава се е увеличила на 4.25. Това е доста бързо увеличение в сравнение със скоростта на възнесение в предишни времена. Средната вибрация на човечеството бавно се е покачила от около 3.50 до 3.60 през последните 100 години. Следователно средната вибрация на човечеството е с около 0.65 по-ниска от вибрацията на Земята. Това означава, че мнозинството от човешките същества са с отклонение от над 0.50 спрямо Земята, поради което ще започнат да изпитват значителни трудности да останат въплътени.

Онези, които са с вибрация на физическото тяло, по-висока от 4.75, също ще изпитват затруднения да останат и да присъстват на Земята и непрекъснато ще се опитват да избегнат понижаването на вибрацията си от човешки същества от по-ниска плътност. Земята ще продължи да повишава вибрацията си и ще достигне ниво 4.50. По това време много души с физически тела ще могат да останат на Земята, като същевременно вибрират физически на ниво 5.00. Според изчисленията Земята ще достигне ниво на съзнание 4.50 някъде между 2030 и 2050 година. Очаква се през това време няколко милиона души да могат да се възнесат в кристалните си светлинни тела (еквивалентът на това да имаш вибрация на физическото тяло 5.00 или по-висока). Разбира се, онези, които вибрират под 4.00 ще изпитват все по-големи затруднения да останат на Земята. Може би сега разбирате защо се предвижда, че до 75% от човечеството може да напусне Земята през следващите 20 до 30 години.

За онези, които не разбират необходимостта от повишаване на вибрационното ниво, за да продължат в крак с възнесението на Земята, ще изглежда нормално, че естествените и причинените от човека бедствия са причината за гибелта на огромна част от човешките същества. Това е подробно обсъдено в книгите „Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“ и „Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г.“.

Въпреки че възнесението на Земята е неизбежна част от Божествения план, преходът към по-висши нива на съзнание ще бъде всичко друго, но не и гладък за голяма част от душите. Има множество фактори, определящи бъдещето на човечеството, и макар че е възможно няколко милиона души да преживеят красиво и хармонично бъдеще във възнесените си светлинни тела, огромна част от оцелелите от промените на Земята ще градят наново сред останките на онези, които не са избрали да се придвижат напред достатъчно бързо, за да избегнат катастрофата. Ще разгледаме най-вероятните сценарии и това как е възможно да се развият нещата от различни гледни точки по-нататък в книгата. Преди да го направим обаче, нека продължим обсъждането на вибрационните нива и защо положителната извънземна намеса на Земята се е случвала толкова рядко.

- Из книгата „Истинската история на Земята“ на Сал Ракели

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *