Има ли негативни извънземни?

Долорес Кенън: Някои хора имат погрешна представа, че има много негативни същества. Но на мен са ми казвали, че на тях не им е позволено да се месят на хората на Земята заради съвета. Така ли е?

П (Клиент под регресия): Има същества, които ние не считаме за много духовно развити. Това не означава, че те са негативни. В рамките на вселената няма негативност. Няма позитивно и негативно. Има само красотата на Единия. Има същества, които не са се развили духовно толкова, колкото на нас ни се иска, но не бихме ги нарекли негативни. Исках да дам за пример, да речем, извънземните същества, които работят с вашето правителство. Тези същества са тук заради свои собствени цели, за да получат метали, различни химикали и елементи от Земята и неща, които те могат да използват. Понякога те вземат повече, отколкото казват на правителството. Ние не одобряваме това, но сме им позволили да слязат тук, защото вибрацията на планетата е по-ниска и те могат да влязат в тази вибрация и да комуникират с правителствата. Това не означава, че те са негативни. Те израстват духовно. И ние им позволяваме да влязат. Те не вредят на планетата, защото са се научили, че трябва да дават. Те дават на правителството технологии. Така че има вземане и даване. Ние не сме съгласни, но те не са негативни. Аз не познавам никакви негативни същества, които да работят на тази планета.“

- Из книгата „Трите вълни доброволци и Новата Земя​. Книга втора“ на Долорес Кенън

Книгата можете да поръчате от сайта на Издателство Възнесение с безплатна доставка или да я закупите на място с намаление.

Книга първа и Книга втора можете да закупите с намаление на цена 30 лв. с безплатна доставка с наш куриер.

Можете да намерите книгата и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др., както и в специализираните книжарници.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *