Новата Земя

Цялата тази книга е фокусирана върху доброволците, които са дошли на Земята по това време, за да участват в прехода към Новата Земя. Какво точно представлява тази Нова Земя, за която всички говорят? Как ще разберем, че сме стигнали там? Ще забележим ли някаква разлика?

Информацията за Новата Земя идваше постепенно през последните пет или повече години. Събрах отделните парчета от стотици клиенти и отне дълго време, за да се открои определен модел. Информацията беше разпръсната из някои от другите ми книги (най-вече в поредицата „Сложната вселена“). Много хора са ми препоръчвали по време на лекциите ми и в имейл кореспонденцията да събера цялата информация за Новата Земя в една книга. Затова я взех от тези книги и я сложих цялата събрана тук. В сесиите в тази книга има повече парчета и детайли. Удивително е, че нищо не си противоречи. Всичките ми клиенти казват едни и същи неща, просто използват различни думи. Това придава достоверност, защото се допълват. Следното е информация от другите ми книги.

Много различни обяснения са били предложени от църквата, откакто е написана Библията. Но книгата „Откровение“ е останала загадъчна, досега. Обясненията в настоящата книга, които сме получили чрез много хора, докато са в дълбок транс, изглежда съдържат отговорите. Много пъти те описват Божието Царство като място на светлина, където те изпитват голяма радост да се съберат отново със Създателя, Източника. По това време всеки един е станал същество от светлина и няма желание да се върне към земната физическа форма. Това обяснява някои от значенията на стиховете, но какво да кажем за пророчествата за Новата Земя? Отново, отговорът изглежда идва чрез много от моите клиенти по време на сеансите ни. Чак когато работех по книгата, приликата с Библията стана очевидна. Всички говорим за едно и също нещо. Йоан, който е написал книгата „Откровение“, е облякъл визията в думи и лексика, които е могъл да намери по своето време. Същото е и днес. Хората, с които работя, е трябвало да използват позната за тях терминология. По тази причина знам, че ние виждаме само една малка част от това, което представлява новият свят, който идва, но това е най-доброто, което те могат да направят. Това поне ни позволява да надзърнем в такова прекрасно и съвършено място.

По време на работата си съм чувала много пъти, че всичко се състои от енергия, а формата се определя само от честотата и вибрациите. Енергията никога не умира, а само променя формата си. Казвали са ми, че самата Земя също променя своите вибрации и честоти и се готви да се издигне в ново измерение. Има безброй измерения, които ни заобикалят през цялото време. Не можем да ги видим, защото, когато вибрацията се ускорява, те са невидими за нашите очи, но независимо от това те си съществуват. В книгата си „Пазителите“ обясних как извънземните използват това и пътуват, като повишават и понижават вибрациите на своите кораби. Понякога ние също ходим до други измерения и се връщаме, но не знаем това. Това е описано в „Легендата за звездния сблъсък“. Така че съм се докосвала до това през годините, но не съм разбирала изцяло какво означава, докато не започнах да получавам все повече и повече информация по въпроса. „Те“ искат ние да знаем повече, защото ще се случи скоро. Това ще бъде едно събитие от огромно значение. Разбира се, дори в Библията е казано, че „скоро“ ще се случи. Но сега можем да видим и да почувстваме резултатите навсякъде около нас, докато светът се подготвя да премине в ново измерение.

„Те“ казаха, че ние ще забележим физическите резултати повече, когато честотите и вибрациите се повишават. Много от нас могат да усетят на друго ниво от нашето съществуване, че нещо се случва. С промените, които фино се случват около нас, нашите физически тела също трябва да се променят, за да се адаптират. Някои от тези физически симптоми са неприятни и причиняват безпокойство. „Вие ще видите и ще забележите, че с повишаването на честотата на планетата що се отнася до нейните вибрации, вие ще имате все по-малко затруднения със симптомите на енергийни блокажи.“

- Из книгата „Трите вълни доброволци и Новата Земя“ на Долорес Кенън

Книгата можете да закупите от сайта на Издателство Възнесение без оскъпяване за доставка или в офиса на издателството с намаление. Можете да намерите книгата и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading, както и в специализираните книжарници в страната.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *