Пречистването на Земята

Буквално всички ваши основни религии описват време на изпитания, апокалипсис, Армагедон или ден на Страшния съд. Мнозина погрешно заявяват, че Бог ще отдели праведниците от грешниците или зърното от плявата, или кротките и меките от агресорите. Ограничените ви възприятия обясняват защо вярвате, че някаква външна сила е способна да съди вашия вид.

Естествените закони на Вселената, които включват както по-висшите духовни закони, така и Нютоновата физика, време/пространството на Айнщайн, квантовата теория, теорията на суперструните, метафизиката, генетиката и т.н., са част от многомерния Омниверсум или Мултивселена – Вселена на Вселените.

Макар да е прекалено опростено да се каже, че неподчиняването на Божиите закони е причината за страданието, със сигурност е вярно, че непознаването на естествените закони е основен фактор, допринасящ за нещастията на по-голямата част от човечеството.

Когато човешкото ви тяло се разболее, защитните му системи произвеждат антитела и предизвикват всевъзможни биохимични реакции като повишаване на температурата, за да от­блъснат атакуващите организми.

Когато бъде превзета от невежи души, стремящи се да за­грабят ресурсите и да завладеят формите й на живот, Майката Земя също вдига на крак защитните си сили. Животът се стреми към равновесие. Когато нещата се отдалечат прекалено от равновесното си положение, коригирането е наложително. Това не е Божи гняв, а следствие от несъобразяването с естествените закони или противопоставянето на тях.

Душата, която още не се е научила да левитира и да лети, е подвластна на закона на гравитацията. Ако падне от някоя сграда и се нарани, обвинява ли Бог? Смята ли, че Бог й е ядосан и така я наказва? Или просто трябва да научи закона на гравитацията и да го уважава, докато дойде времето да научи други закони, които го отменят.

Такъв е случаят с човечеството. Следва списък с катализаторите и причините за пречистването, което е на път да се извърши на планетата Земя:

Причини за пречистването, което става на Земята:

  • Майката Земя се стреми да се балансира
  • Сътрудниците на Светлината желаят да живеят в мир и хармония
  • Душите завършват кармичните/реинкарнационните си уроци
  • Дадени са Божествени Повели
  • Земята е на път да премине през трите портала
  • В ход е Галактическият преход
  • Добронамерени извънземни взаимодействат със Земята
  • Естествени циклични мутации биват активирани
  • Душите искат да се освободят от мизерията и страданието
  • Човечеството откри как да унищожи себе си/планетата

Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2012-2030 г.“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате директно от сайта на издателството или в офиса му. Можете да я намерите и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *