Оставяне на енергийни отпечатъци на посетените места

Сюзан е пътувала много до всички кътчета на света. Исках да знам духовното значение на това. „Където ходеше, тя оставяше вибрационна следа, която отиваше спираловидно нагоре. Това е значението на спиралата, която отива нагоре. (Виж частта за спиралата в началото на тази глава.) Когато вървеше, тя оставяше отпечатък, така че той се закодираше за хората, които вървят по същия път, които влизат в контакт с нея. Той се активира и ги учи как те също могат да се издигнат нагоре по спираловидния път. Тя няма нужда да казва на хората. Той се прехвърля енергийно. Тя влияе на стотици, стотици, стотици, стотици хора само с това, че е там. На всеки континент, на който е ходила, тя е оставила своя отпечатък. Ние искаме тя да следва спираловидния път. Тя знае това, както и всяка клетка в тялото ѝ, и това ще ѝ бъде изяснено. Това е енергийна спирала.“

Чудя се дали това се отнася и за мен. Когато започнах своята работа, ми казаха, че ще пътувам много по света, въпреки че по онова време бях пътувала само за няколко конференции в Съединените щати. Казаха ми, че навсякъде, където отида, част от моята енергия ще остане. Че това няма да изхаби собствената ми енергия, а просто ще остане в района и ще влияе на много хора. Те казаха, че всичко, което трябва да направя, е да помисля за мястото, което съм посетила, и енергията ми веднага ще се върне там. Предсказанието им със сигурност се сбъдна, защото сега вече съм водила лекции на почти всички континенти по света и моите книги са преведени на двадесет езика. Така енергията със сигурност може да се разпространява и да влияе. А ние изобщо не сме наясно какво се случва, когато сме на тези места.

- Из книгата „Трите вълните доброволци и Новата Земя. Книга втора“ на Долорес Кенън

Книгата можете да поръчате директно от сайта на издателството или в офиса му с намаление. Можете да я намерите и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *