mega888 Преминаването през планетарната „тъмна нощ на душата“

Преминаването през планетарната „тъмна нощ на душата“

Ключът за преминаването през планетарната „тъмна нощ на душата“ е да останете неутрални. Това не е състояние на неопределеност, а силно просветлено състояние, при което не реагирате на тъмнината и не ѝ давате власт, нито отричате наличието ѝ в по-низшите планове на творението.

След като разгледахте мотивите и стратегиите на действие на тъмните, важно е да откриете идеалното равновесие между това да сте твърде загрижени за действията им и да отричате мащаба на проблема.

Двете крайности са следните:

(1) Тъмните сили са илюзия. Ако просто не им обръщате внимание, те ще се махнат. Няма за какво да се тревожите. Просто продължавайте да си живеете живота и разпръсквайте Божията светлина навсякъде и всичко ще бъде наред. Не мислете за нищо негативно; останете концентрирани върху светлината.

(2) Тъмните сили са стиснали здраво Земята в хватката си. Те ще победят служителите на светлината и ще направят нещастен живота на всички освен на малкото свои избраници. Те ще нападнат и победят светлината, като поробят цялото човечество в здрава мрежа на умствен контрол и укрепят честотната бариера около Земята. Очаквайте Армагедон възможно най-скоро. Бъдете ужасно изплашени.

Както обикновено се случва, точното възприятие е някъде по средата между двете крайности. Да, тъмните сили са много истински в по-низшите четири измерения и, да, ако останете концентрирани върху по-висшите измерения, можете да преодолеете каквото и да насочат срещу вас, но истинската неутралност, подобно на откъсването, означава да не взимате ничия страна в драмата на двойствеността. Виждате динамиката на светлината срещу тъмнината и просто наблюдавате, без реакция или осъждане. От неутрално място излъчвате Божията златна, сияйна, безусловно любяща светлина от центъра на съществото си, не защото това е правилното нещо, което трябва да направите, а защото е естественият резултат от преминаването отвъд световете на двойствеността.

Ставате като слънцето. Слънцето не спира светлината си да грее над грешните и не дава специални привилегии на служителите на светлината. В природата на слънцето е да пръска светлината си непрекъснато, независимо от времето на Земята или другаде в обхвата на въздействието му. То не се интересува от поведението на човешките същества или нещастията, които могат да си причиняват едно на друго. То не взима нищо в замяна на светлината си, не дава на заем повече от нея на някои същества, очаквайки плащане с лихвите в бъдеще. Няма нужда да правите нищо, за да „спечелите“ слънчевата светлина. От друга страна обаче можете да се научите да я впрягате чрез соларни панели или фотонни технологии.

Царството Божие вътре във вас прилича на слънцето по много начини. То грее непрекъснато от центъра на съществото ви, но трябва да се научите да го обуздавате и насочвате по начини, които допринасят за добруването на човечеството. Ако не осъзнавате, че го има, това не означава, че то спира да свети, но няма да можете да се възползвате от многото му удивителни качества. Разбирането на тъмнината означава да изпратите безусловно любяща светлина в нея. Когато дълбоко в себе си знаете нещо, ставате едно цяло с него. В този случай, тъй като мракът в крайна сметка е илюзия, не ставате едно с тъмнината, а по-скоро едно с децата на Бог, които се скитат, сами и изплашени, в илюзиите, сътворени от самите тях. Страхът се преодолява, като пристъпите право в него и излезете от другата страна. За да направите това успешно, трябва напълно да разбирате естеството и структурата му; как се въздига, какво проповядва и различните му цикли и поведение. Трябва да правите това без реакция или осъждане. Просто гледате право в страха, който води тъмните сили, докато спокойно изпращате своята безусловно любяща светлина в сърцето му. Това го пропъжда естествено, без прибягване към сила и без абсолютно никакъв вид съпротива.

- Из книгата „Истинската история на Земята​“ на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате от сайта на Издателство Възнесение​ или да я закупите на място в офиса на издателството с намаление. Книгата можете да намерите и във веригите книжарници Хеликон, Сиела, Booktrading и др.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *