mega888 Изцелението на душите в четвърта плътност

Изцелението на душите в четвърта плътност

Много от вас в четвърта плътност имат постоянно измъчващи ги здравословни проблеми, които сякаш просто не минават. Има една обща причина за това, но не е лесно да я обясним на вашия език. Все пак нека опитаме.

Може би сте чували израза: „Вие сте сурогати за раждането на Новата Земя.“ Какво означава всъщност той?

Някои от вас са казвали нещо от рода на: „Аз поемам от кармата на майката Земя и затова не мога да отслабна или да се отърва от тези здравословни проблеми.“

Подобни твърдения са верни от перспективата на четвърта плътност. В известна степен вие действате като огледала за други души, за да им помогнете да видят какво става вътре в човешкия аз. Тъй като всички сте свързани, не можете да бъдете истински отделени от страдащите и следователно наистина поемате малка част от това страдание. Част от вас страда, когато те страдат, и ви боли, когато тях ги боли. Но макар да не можете да се отделите от страданието, можете да престанете да се отъждествявате с него. Ето един здрав начин да го изразите: 

„Аз съм могъщо, творящо, здраво духовно същество, 

което временно преживява страданието на човечеството.“

Вие си давате сметка за страданието, чувствате го, познавате го и в известна степен вие сте станали това страдание. Но никога не забравяйте, че сте много повече от страданието. С други думи, може да преживявате изцяло нещо, без да вярвате, че това е истината за вас, за това, което сте. Вместо „Страдам“ бихте могли да кажете: „Избирам да преживея страдание.“

Начинът да излекувате страданието на света и болестите вътре във вашето тяло/ум/личност е да насочвате Светлината на състраданието директно в най-тъмните места отвън и отвътре. Като ги обливате със Светлина, тъмните места или ще си тръгнат, или ще се насочат към Светлината и ще бъдат погълнати от нея. Ако си тръгнат, благословете пътя им и се върнете към вашия Аз. В крайна сметка всички тъмни, негативни вярвания са илюзия и ще изчезнат на ярката Светлина на Истината.

- Из книгата „Земята се пробужда. Пророчества 2017 - 2030 г.“ (второ издание) на Сал Ракели

Книгата можете да поръчате от сайта на Издателство Възнесение без оскъпяване за доставка или да я закупите с намаление на място в издателството.

Можете да намерите книгата и във веригите книжарници Хеликон, Ciela и др., както и в специализираните книжарници в страната.

Отпечатай
Изпрати на приятел
Попитай ни
Моля, изчакайте!

Изпрати на приятел

Вашето име *
Вашият email *
Email на получателя *
Лично съобщение
  Задължителни полета *
 
Моля, изчакайте!

Попитай ни

Вашето име *
Вашият email *
Относно *
Попитай *
  Задължителни полета
 *